El CP Calafell fa història i jugarà la seva primera final a 4 de la WS Europe Cup

Els verds s'imposen al Juventude Viana per 2-1 en el partit de tornada dels quarts de final i superen els portuguesos en el còmput global (8-4)

Jan Escala celebra amb els seus companys el segon gol del CP Calafell en el partit disputat avui al Joan Ortoll Jan Escala celebra amb els seus companys el segon gol del CP Calafell en el partit disputat avui al Joan Ortoll WS EUROPE CUP
Dissabte, 09 abril 2022 21:07

El Club Patí Calafell ha fet història i s'ha classificat, per primera vegada, a la final a 4 d'una competició europea, en aquest cas la World Skate Europe Cup. Els de Ferran López han guanyat aquesta tarda el Joventude Viana (2-1) en el partit de tornada dels quarts de final disputat al Joan Ortoll. Cal recordar que en el partit d'anada a Portugal, els verds van superar l'equip local per 3-6 i, per tant, el còmput global de l'eliminatòria és clarament favorable al Calafell (8-4).

El partit ha estat molt igualat, però Martí Gabarró ha aconseguit marcar al minut 20 un gol que posava l'eliminatòria costa amunt per als portuguesos (1-0).

Un dels herois del matx ha estat el jove porter portuguès del CP Calafell, Xano Edo, que ha fet intervencions decisives com ara aturar la falta directa dels portuguesos que hagués significat el gol de l'empat a set minuts pel final del partit. La desena falta del Juventude tampoc l'ha aprofitat Gabarró pel Calafell, que ha errat en dues ocasions.

Però, ja al minut 45, Jan Escala ha transformat un penal senyalitzat contra el Juventude, després d'aprofitar el rebuig del porter visitant (2-0). Tot i això, els portuguesos han maquillat el marcador, al minut 48, amb el gol definitiu de João Pedro (2-1).

El Parlem CP Calafell supera l'eliminatòria i disputarà la Final a 4 de la WE Europe Cup, que es disputarà a Paredes (Portugal).