Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls, capital del tennis de taula català i estatal

La capital de l'Alt Camp acull, del 9 al 17 d'abril, el Campionat de Catalunya i d'Espanya Escolar

Imatge de la presentació del Campionat de Catalunya i d'Espanya Escolar Imatge de la presentació del Campionat de Catalunya i d'Espanya Escolar FCTT
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 08 abril 2022 21:15

Valls viurà nou dies molt intensos de tennis de taula amb la celebració del Campionat de Catalunya de Joves (des de prebenjamí fins a sub-21), el Top Català absolut, veterà i adaptat i el Campionat d'Espanya d'edat escolar. Centenars de jugadores i jugadors es donaran cita a la capital de l'Alt Camp, del 9 al 17 d'abril, per participar a les diferents proves.

A partir d'aquest dissabte, es dóna el tret de sortida amb la celebració de la competició catalana per a prebenjamins (individual nenes i nens) i benjamins, en les modalitats d'equips, tan femenins com masculina, individual i dobles, prova que torna després de tres anys.

El dijous 15 d'abril es jugarà el Top Català absolut i adaptat i per primera vegada el Top Català de Veterans en les categories de femení, i masculí +40, +50 i +60.

I del 15 al 17 d'abril, al pavelló Joana Ballart es jugarà el Campionat d'Espanya d'edat escolar amb els millors palistes estatals en categoria infantil i cadet, a més de la prova inclusiva. Les millors raquetes de l'Estat espanyol seran a Valls en una competició on Catalunya competirà en totes les categories.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: