Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell celebra el Dia Mundial de l'Activitat Física

La regidoria d’Esports programa activitats a l’aire lliure, del 4 al 8 d’abril, i una caminada popular de 5 km

La regidoria d’Esports programa activitats a l’aire lliure, del 4 al 8 d’abril, i una caminada popular de 5 km La regidoria d’Esports programa activitats a l’aire lliure, del 4 al 8 d’abril, i una caminada popular de 5 km ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 04 abril 2022 20:27

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Morell ha programat tota una setmana d’activitats per tal de celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física, que es commemora cada 6 d’abril. Enguany, isota el lema comú “Mou la vida”, es busca promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar. “És una manera de mostrar el nostre compromís per promoure hàbits de vida activa al nostre poble, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran”, afegeix la regidora de l’àrea, Judit Fernández.

Així, del 4 al 8 d’abril, el Passatge de l’esport serà l’escenari de diverses activitats dirigides a l’aire lliure. De dilluns a dijous a les 18 hores, i divendres a les 18.15 hores, hi haurà tàbata, step, ciclo, TRX i zumba. A més, el dia 6 les activitats interiors del pavelló, el pàdel o el gimnàsseran gratuïtes (amb prioritat per a les persones abonades).

Finalment, divendres 8 d’abril es farà una caminada popular de 5 km, amb sortida i arribada al pavelló i amb obsequi per a totes les persones participants.

Les activitats exteriors i la caminada són gratuïtes, si bé caldrà inscriure’s prèviament al pavelló municipal o al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: