El Reus Deportiu es retroba amb la victòria a Girona i recupera la quarta plaça

Els de Jordi Garcia remunten un 2-0 en contra gràcies al pòquer de gols de Marc Julià a la segona part (3-6)

Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols de la remuntada, aquest dissabte a Girona Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols de la remuntada, aquest dissabte a Girona REUS DEPORTIU
Dissabte, 02 abril 2022 22:20

El Reus Deportiu Viriginias viatjava a Girona amb l'objectiu d'oblidar les tres derrotes consecutives davant Noia, Manlleu i Lleida. Els de Jordi Garcia han fet el més difícil i han remuntat un 2-0 en contra en una brillant segona part protagonitzada pel pòquer de gols de Marc Julià. Al final, victòria a domicili per 3 a 6 que permet als reusencs recuperar la quarta plaça de la Parlem OK Lliga, a falta de dues jornades per acabar el campionat regular.

El Girona s'avança a la primera meitat

El partit d'avui ha començat malament pels interessos del Reus Deportiu. El Garatge Girona estrenava el marcador al minut 6 amb un tir exterior del reusenc Marc Vázquez (1-0). Tant sols dos minuts després, Moi Aguirre ampliava distàncies pel conjunt local (2-0). Amb aquest resultat s'arribaria al descans.

Ja a la represa, Checco Compagno retallava distàncies pel Reus amb un gol al 28' (2-1). El protagonista de la nit, Marc Julià, apareixia al minut 34 per empatar el partit amb un llançament exterior (2-2). El mateix Julià, en la jugada següent, marcava el gol de la remuntada amb un "aixeca i pica" de traca (2-3).

El partit havia entrat en una fase de bogeria col·lectiva, d'aquella que tan poc agradar als entrenadors. Al minut 37, l'ex del Girona David Gelmà envia una bola al travesser de la porteria local. Per contra, Gerard Pujol empatava de nou pels gironins al 40', amb una rematada des del segon pal (3-3).

Remuntada amb pòquer de gols de Julià

En una gran recta final de partit, al 44', Marc Julià tornava a avançar el Reus Deportiu amb una nova diana (3-4) i, al minut 48, Julià firmava el seu pòquer de gols particular després d'una bona jugada col·lectiva (3-5).

A l'últim minut, el Girona ha fet entrar a la pista el porter-jugador i el Reus ho ha aprofitat per fer el definitiu 3-6, obra de Compagno.

Gràcies a aquesta victòria, l’equip roig-i-negre s'ha retrobat amb els tres punts que li permeten recuperar la quarta plaça a l'OK Lliga per optar a una millor posició de cara el play-off pel títol.