Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CBT es jugarà l'accés al play-off d'ascens a la pista del CB L'Hospitalet

Els tarragonins guanyen amb comoditat a Zaragoza i acaben tercers de grup (56-117)

Imatge del partit Olivar-Ibersol CBT disputat aquest dissabte a Zaragoza Imatge del partit Olivar-Ibersol CBT disputat aquest dissabte a Zaragoza CBT
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 02 abril 2022 20:52

Darrer partit de la lliga regular al grup C1 de la Lliga EBA a Saragossa i victòria sense massa història pels jugadors de Berni Àlvarez. Un partit marcat per les baixes de l’Olivar i on l'Ibersol CBT, des del primer moment, ha controlat el partit. Berni ha donat molta rotació a tots els jugadors, donant descans als tocats Dani Tugores i Orion Outerbridge.

A la mitja part, el marcador ja reflectia un clar 30-52 i tant els jugadors tarragonins com el cos tècnic durant els dos darrers quarts han estat més pendents dels resultats del CB Salou i CB Castelldefels. En funció dels resultats d’aquests dos equips, e, CBT coneixeria el seu rival a l’eliminatòria d’accés a la fase d’ascens.

Al final del partit el CBT s’ha imposat per un contundent 56-117, però les dues victòries de CB Salou i CB Castelldefels no han donat valor a aquesta victòria i finalment el conjunt tarragoní acabarà tercer de grup, havent-se d'enfrontar en el creuament amb el CB Hospitalet amb el factor pista a favor del conjunt de la Ribera Baixa. L'eliminatòria es disputarà el dia 24 d'abril.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: