Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La piscina Sylvia Fontana de l'Anella Mediterrània canvia els horaris a partir de l'1 d'abril

L'horari de primavera, que s'allargarà fins al 31 de maig, serà de dilluns a divendres de 10 a 18:30 h, dissabtes de 10 a 15 h i diumenges de 10 a 13 h

A partir del divendres 1 d’abril, el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona canviarà els horaris de la piscina olímpica Sylvia Fontana de l’Anella Mediterrània A partir del divendres 1 d’abril, el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona canviarà els horaris de la piscina olímpica Sylvia Fontana de l’Anella Mediterrània AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Març 2022 21:55

A partir del divendres 1 d’abril, el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona canviarà els horaris de la piscina olímpica Sylvia Fontana de l’Anella Mediterrània.

L’horari de primavera, que començarà l’1 d’abril i s’allargarà fins al 31 de maig, serà de dilluns a divendres de 10 a 18.30 h, dissabtes de 10 h a 15 h i diumenges de 10 a 13 h.

Aquest nou horari es repetirà durant la tardor, del 3 d’octubre al 18 de desembre. Durant l’estiu, de l’1 de juny al 2 d’octubre, l’horari d’obertura de l’equipament serà de dilluns a dissabte de 10 a 20 h i els diumenges de 10 a 14 h.

Durant les festes de Nadal, del 19 de desembre al 8 de gener, la piscina estarà tancada perquè el Patronat Municipal d’Esports pugui realitzar les tasques de manteniment a la instal·lació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: