El CP Calafell posa un peu i mig a les semifinals de la Europe Cup

Els del Baix Penedès aconsegueixen guanyar a la pista del Juventude de Viana portuguès en el partit d'anada dels quarts de final (3-6)

Martí Casas va marcar dos dels gols del CP Calafell a la pista del Juventude de Viana Martí Casas va marcar dos dels gols del CP Calafell a la pista del Juventude de Viana WORLD SKATE TV
Diumenge, 27 Març 2022 22:28

El CP Calafell va donar un pas de gegant en el partit d'anada dels quarts de final de la WS Europe Cup, imposant-se per 3-6 a la pista del Juventude de Viana de Portugal. Els de Ferrán López van remuntar un 1-2 en contra i van capgirar el marcador.

El partit va començar malament pels verds. João Pedro, primer, i Andrés Castaño, de penal, van avançar als locals (2-0) en els primers minuts de partit. El CP Calafell, però, no es va deixar intimidar pels portuguesos. Arnau Xaus va retallar distàncies (2-1) i Humbertot Mendes, amb una canonada des del centre de la pista, va aconseguir empatar el partit abans d'arribar al descans (2-2).

A la segona part, Sergi Miras va posar el CP Calafell per davant (2-3) i Martí Casas va ampliar la distància (2-4). Els locals van tornar a posar-se en el partit gràcies a un penal transformat per Gustavo Lima (3-4). Però Casas i Miras van tornar a ser els protagonistes de dos nous gols i es van encarregar de matar el partit a favor del CP Calafell (3-6).

Gràcies a aquesta victòria, el CP Calafell deixa encarrilada l'eliminatòria abans del partit de tornada al Joan Ortoll.