Victòria de mèrit del CBT davant d'un gran Pajarraco SESE (72-69)

El triomf al Serrallo permet als tarragonins mantenir-se vius en la lluita pel liderat

Imatge del partit disputat aquest dissabte al vespre al Serrallo entre CBT i Pajarraco SESE Imatge del partit disputat aquest dissabte al vespre al Serrallo entre CBT i Pajarraco SESE CBT
Dissabte, 19 Març 2022 21:27

Vinté partit de lliga EBA de la temporada 2021-2022. Victòria molt important l’aconseguia aquesta tarda pel CBT al Serrallo, en un partit que no s’ha decidit fins el final. L’equip aconsegueix la victòria número quinze d’aquesta temporada i seguirà en la lluita pels playoffs fins el final. El millor per part local el millor ha sigut Orion amb 23 punts i 19 de valoració, tot seguit per JJ Miguel amb 10 punts i 7 rebots per 17 de valoració. Per part visitant el millor ha sigut Codinachs amb 27 punts i 17 rebots per 36 de valoració.

Inici dubitatiu per part dels dos equips, costava anotar. Yoeri estrenava el marcador amb un 2+1 després d’una gran passada d’ Orion. Triple d’ Orion per començar amb intensitat, parcial de 6-0 i Jordi Balaguer demanava temps mort. En la sortida, l’equip visitant incrementava la seva activitat defensiva i també el seu encert, aconseguint un parcial de 0-7 amb un triple de Guirao. JJ contestava des del pal baix. Orion aconseguia una altra cistella i semblava començar el partit molt entonat. S’ arribava al final amb un marcador de 14- 15.

El segon quart començava amb poc encert com a l’inici del partit, Ousmane trencava aquesta ratxa amb una cistella a passada de Tugores. Berni Álvarez demanava temps mort a mitjans del segon quart per reordenar els seus jugadors (16- 17). Orion empatava el partit amb un altre triple. Marc aconseguia una cistella de mèrit i els blaus aconseguien recuperar la pilota. Nova cistella d’ Orion que seguia anotant i l’equip barceloní demanava temps mort (23- 19). Orion aconseguia un altre triple, seguia de dolç, mancava més intensitat defensiva. Tugores també es sumava a la festa des del triple, i s’aconseguia tancar l’anella aquesta vegada i Orion aconseguia forçar una falta personal i aprofitava els dos tirs lliures (31- 24). Berni demanava temps mort després d’un parcial de 0-6 que ajustava el marcador a escassos segons per arribar al descans. JJ aconseguia una gran cistella treient falta personal i posteriorment s’aconseguia recuperar la pilota. S’arribava al descans amb un marcador de 35- 30.

Inici del tercer molt entonat a nivell anotador pels barcelonins que ajustaven el marcador, JJ aconseguia una altra cistella a passada de Tugores i la intensitat defensiva semblava augmentar. Tugores aconseguia un triple (42- 36). En la posterior acció JJ palmejava un rebot i aconseguia una altra cistella, contestaven els visitants des del triple, un ràpid contraatac visitant després d’una pèrdua obligava Berni a demanar temps mort (44- 41). Els visitants aconseguien posar-se per davant després d’un triple de Codinach (46- 48). Buscail empatava el partit a manca de 2 minuts, nova cistella de Buscail al contraatac. Gran assistència d’ Estebanell i una altra cistella de Buscail als darrers segons (53- 49).

Inici de l’últim quart amb una cistella de Ferran, els blaus tancaven l’anella i Ferran aconseguia una altra cistella que obligava a Jordi Balaguer a demanar temps mort (57- 49). Parcial de 0-6 pels visitants, que trencava Orion amb un 2+1. Ferran aconseguia una altra cistella al pal baix (63- 57), però els visitants no es rendien i contestaven. Tugores finalitzava una jugada de mèrit i Codinachs responia des dels tirs lliures. Gran triple d’ Orion per donar cert marge als locals a manca de 3 minuts per finalitzar el partit (68- 61). La zona plantejada per Berni en la sortida del temps mort visitant funcionava i el CBT recuperava la pilota. Els visitants aprofitaven 3 tirs lliures i ajustaven a només 4 punts a manca de 2 minuts. Vinós fallava de tres però els blaus recuperaven ràpidament la possessió de la pilota, restava 1 minut de partit. Torres aconseguia el rebot ofensiu i aconseguia una gran cistella a manca de 46 segons (70- 64). Codinach aprofitava els dos tirs lliures (70- 66), Tugores forçava la falta a manca de 16 segons i aconseguia un dels dos tirs lliures. Triple visitant (71- 69), restaven 8 segons per finalitzar el partit i Berni Álvarez demanava temps mort. Orion aprofitava un tir lliure (72- 69) i aconseguia la possessió, el partit finalitzava i s’aconseguia una victòria molt important i lluitada fins el final.

Gràcies a aquesta victòria, el CBT es manté en zona de playoff i ocupa la segona posició del grup C1 de la Lliga EBA, amb un balanç de 15 victòries i 5 derrotes.