Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Caminada popular, aquest diumenge a Reus, per donar la benvinguda a la primavera

La caminada sortirà a les 10h de la Plaça de la Llibertat, amb un recorregut de 9,8km que pujarà fins el camí vell de la Selva a Castellvell, i tornarà cap a Reus

Imatge d'arxiu d'una caminada popular a Reus Imatge d'arxiu d'una caminada popular a Reus ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Març 2022 12:46

El cicle de caminades populars impulsat des de la regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, amb el suport de Tretzesports, continua aquest diumenge, 20 de març, amb la caminada Hola...primavera! per donar la benvinguda a la nova estació.

La caminada sortirà, a les 10h, de la Plaça de la Llibertat, amb un recorregut de 9,8km que pujarà pel camí dels Cinc Ponts fins el camí vell de la Selva del Camp a Castellvell, i tornarà cap a Reus pel barranc del Picarany fins la Plaça de la Llibertat.

Les inscripcions ja estan obertes, i es poden fer de forma gratuïta a través de la web www.reusesport.cat.

Aquesta ruta és la segona de les programades per enguany en el marc del cicle de Caminades Populars Rutes Reus, que aquest any es va engegar el passat 20 de febrer amb la ruta a Almoster inspirada en Gabriel Ferrater. La resta de dates previstes són el 24 d’abril, el 12 de juny, el 22 de juliol, el 9 d’octubre, el 13 de novembre i l’11 de desembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: