Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cursa del Pont del Diable dona el tret de sortida al Circuit Camp de Tarragona

Fa setmanes que es van tancar les inscripcions després d’exhaurir els 300 dorsals disponibles per a la primera edició d’aquesta carrera de muntanya

Amb el 'Trail Pont del Diable' es dona el tret de sortida al Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona 2022 Amb el 'Trail Pont del Diable' es dona el tret de sortida al Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona 2022 ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 18 Març 2022 21:31

Un total de 300 corredors participaran aquest diumenge, 20 de març, en la cursa de nova creació 'Trail Pont del Diable', organitzada conjuntament pel Club Excursionista Trail Tarraco i la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau i que en la seva primera edició ha esgotat tots els dorsals disponibles.

Tot i inspirar-se en l’antiga cursa del Pont del Diable, que els de la camisa verda van organitzar durant nou anys (2010-2018), el Trail Pont del Diable proposa un circuit renovat, tècnicament més exigent, i amb dues modalitats: la cursa llarga, puntuable pel Circuit de Curses de Muntanya (15,5 km i 450 metres de desnivell positiu) i la curta (10 km i 250+). Totes dues, amb arriba i sortida davant el local social de la colla de Sant Pere Pere i Sant Pau.

Els participants passaran per espais emblemàtics d’aquesta zona verda de Tarragona, com l’aqüeducte del Pont del Diable, el Mas dels Arcs o la Font del Garrot, i descobriran alguns de més inhòspits i desconeguts, que de ben segur compliran les expectatives dels aficionats de curses de muntanya.

Tret de sortida al Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona

Amb el 'Trail Pont del Diable' es dona el tret de sortida al Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona 2022, conformat per sis proves i que enguany incorpora molts canvis, tant pel que fa a les curses com en el seu reglament.

La resta de curses són: Un Tomb pel Montsant (24 d’abril); Trail Alforja (8 de maig); Vilaverd Skyrace, una nova incorporació que es farà el 12 de juny; Cursa de Muntanya de la Vila de Falset, com cada any l’11 de setembre; i finalment Cursa de Muntanya de Tivissa (9 d’octubre), que tancarà el circuit.

Tots el participants que completin les sis proves que composen el Circuit Camp de Tarragona 2022 tindran un premi especial.

El Circuit és present a les xarxes socials: tant a Instagram (@circuitcamptgn) com a Facebook (facebook.com/circuitcamptgn) i també compta amb una adreça de correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i pàgina web (http://www.circuitcamptgn.cat) per a qualsevol dubte i/o consulta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: