Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic s'encalla amb la UE Costa Brava (1-1)

Tot i l'empat al Nou Estadi, la ratxa positiva de l'equip grana arriba als 17 punts de 21

Imatge del partit disputat entre el Nàstic i la UE Costa Brava Imatge del partit disputat entre el Nàstic i la UE Costa Brava CLUB GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Març 2022 23:50

El Nou Estadi tornava a vibrar en busca de la tercera victòria consecutiva de l’equip i una ratxa de sis partits consecutius sumant que han permès una gran escalada a la taula classificatòria. La UE Costa Brava, amb nombroses empats aconseguits aquest 2022, es plantejava com un rival complicat per marcar-li gol.

Els grana s'han mostrat enèrgics a l’inici del partit. Ràpidament tancant als visitants a prop de la seva àrea i sotmetent-los defensivament mitjançant una circulació ràpida i desmarcades per les bandes de l’atac. Al minut 4, Dani Romera no ha pogut aprofitar una gran centrada de Robert Simón des de la dreta. El remat de l’andalús ha sortit fregant el travesser. La segona del partit ha arribat abans del quart d’hora de joc a pilota aturada. Bonilla ha l’ha posat i Trilles no ha rematat a gol per molt poc. Per la seva banda, els gironins, s’han trobat amb el travesser al minut 15. I dos minuts després, una acció d’estratègia ha servit per a que Marong s’imposés a la defensa i inaugurés el marcador. La fluïdesa en el joc del Nàstic no ha estat tant intensa com a l’inici, però les arribades seguien sent del Nàstic. Al 23’, centrada de Joan Oriol i Dani Romera amb el cap ha vist com el porter atrapava. A la mitja hora de joc, Bonilla ha recuperat l’esfèric i ha intentat sorprendre des del centre del camp , quedant-se a molt a prop de sumar un nou gol, ja que la pilota ha sortit llepant el travesser de Marcos. I després d’un tram final del primer temps on el joc grana arribava fins a tres quarts de camp, sense passades a l’àrea, l’empat ha arribat a pilota aturada. Ha estat en l’última jugada del primer temps quan Bonilla ha vist la posició de Ribelles i li ha servit una magnífica pilota per a que el valencià la posés per alt davant la sortida del meta.

A la represa i amb les taules al marcador, tothom creia en què l’equip capgirés el marcador. Els de Llagostera ha sortit més inspirada al terreny de joc i ho ha intentat mitjançant Puig, en un xut que ha sortit a fora; i Ilyas, trobant la resposta de Manu García. Els moviments de la banqueta han permès l’entesa entre Fran Carbia i Edgar Hernández a l’atac. Ha estat al minut 69 quan una gran associació del Nàstic ha vist com el tarragoní cedia l’esfèric amb el cap per l’arribada del de Gavà. Després d’una magnífica jugada i rematada d’Edgar, la defensa ha tapat el xut enviant a la cantonada. En la mateixa acció, Elías, en rematada acrobàtica, ha pogut connectar la centrada sense trobar els tres pals. La darrera ocasió del partit ha estat tarragonina. Novament a pilota aturada, Bonilla ha servit i Trilles al segon pal ha posat la pilota amb el cap per a l’arribada d’Aythami. La defensa visitant s’ha pogut anticipar evitant el gol del defensa canari.

A la conclusió, sabor agredolç pel resultat final i un nou punt que amplia la ratxa a cinc victòries i dos empats en els últims set partits. Ara el Nàstic se situa vuitè classificat de la Primera RFEF, amb 42 punts.

El proper divendres, davant el Villarreal B, el Nàstic buscarà una nova victòria a domicili. El duel obrirà la jornada 28 del grup II de Primera RFEF i es disputarà, a partir de les 21 hores, al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF.

Fitxa tècnica:

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Manu García, Bonilla, Pol D (Albarrán, 56’), Trilles, Ribelles (Elías, 68’), Del Campo, D. Romera (F. Carbia, 68’), Quintanilla (Aythami CL, 75’), Pablo Fdez. (Edgar Hdez, 56’), Robert S, Joan Oriol.

UE Costa Brava (1): Marcos, Perone, Forlín, Marong, Ilyas Chaira (Boris, 88’), A. Romero, Varela (Sebas Coris, 70’), Pere Martínez, Manchón (Álvaro, 70’), Manel Royo, Puig.

Gols
0-1, Marong (17’); 1-1, Ribelles (44’).

Targetes
Pere Martínez (90’) per part de la UE Costa Brava. Trilles (16’) i Manu García (90’) per part del Nàstic.

Àrbitre
Francisco Javier Fernández Vidal (Col·legi valencià).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 27 de Primera RFEF Footters disputat al Nou Estadi, 3.624 espectadors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: