El CB Salou, nou líder del grup C1 de la Lliga EBA

Els salouencs aconsegueixen davant el SESE Bàsquet la dotzena victòria consecutiva (81-74)

Imatge del partit CB Salou - SESE Bàsquet disputat aquesta tarda al Pavelló Municipal de Salou Imatge del partit CB Salou - SESE Bàsquet disputat aquesta tarda al Pavelló Municipal de Salou SESE BÀSQUET
Diumenge, 13 Març 2022 20:32

El Brisasol CB Salou és el nou líder en solitari del grup C1 de la Lliga EBA, gràcies a la victòria aconseguida aquesta tarda contra el SESE Bàsquet (81-74) en el partit disputat al Pavelló Municipal. La d'avui és la dotzena victòria consecutiva de l'equip de Jesús Muñiz.

El partit ha resultat molt complicat durant la primera meitat. El SESE Bàsquet s'ha imposat en el primer parcial (24-23) i ha aconseguit mantenir l'avantatge fins al descans (41-45).

Però a la represa, el CB Salou ha reaccionat i ha pogut capgirar el marcador, que al final del tercer parcial ja era favorable als locals (67-57). Tot i els intents de remunada del conjunt de Santa Eulàlia, els salouencs han sapigut gestionar els darrers minuts de l'últim quart i han assegurat la victòria (81-74).

Aquesta victòria, combinada amb la derrota del CBT, deixa el CB Salou com a nou líder en solitari de la categoria, amb un espectacular balanç de 15 victòries i 4 derrotes.