Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu cau impotent davant del Noia i s'allunya de la tercera plaça (2-5)

Els del Penedès s'han mostrat més encertats durant tot el partit i la reacció dels locals ha arribat tard

Imatge del partit Reus Deportiu - CE Noia disputat avui al Palau d'Esports Imatge del partit Reus Deportiu - CE Noia disputat avui al Palau d'Esports REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Març 2022 22:25

El Reus Deportiu Virginias ha rebut aquest vespre un fort correctiu del Noia Freixenet en el partit disputat al Palau d'Esports (2-5). En joc hi havia la tercera plaça de la Parlem OK Lliga. Els de Sant Sadurní s'han endut una victòria que els serveix per consolidar-se en la tercera posició, ara cinc punts per sobre del Reus Deportiu.

Després d'uns primers minuts de tanteig i d'anades i tornades a ambdues porteries, Xavi Costa ha estrenat el marcador del Palau d'Esports amb un penal transformat al minut 17 (0-1). Però el gol que ha fet més mal al Reus ha estat l'anotat per Toni Salvadó, al minut 21', que donava al Noia una avantatge que matindria fins al descans (0-2).

Ja a la represea, els de Jordi Garcia veien com el Noia augmentava el seu compte golejador. Al minut 36, Jordi Bargalló culminava una gran jugada personal en el tercer gol (0-3), i tan sols un minut després, Toni Salvadó firmava el seu doblet (0-4). 

Tot i així, el Reus Deportiu no ha llençat la tovallola i amb més cor que cap ha aconseguit retallar distàncies. Sergi Aragonès, al minut 38, (1-4) i Compagno al minut 40 (2-4) han fet creure al públic del Palau que la remuntada era possible. Però, al minut 42, Xavi Costa s'ha encarregat de refredar l'ambient amb el cinquè del Noia, que acabaria sent definitiu (2-5). En els últims minuts, Eloi Mitjans ha llençat al pal la directa corresponent a la desena falta del Reus i Pujadas tampoc ha pogut superar Ballart en una segona falta directa, fruit d'una targeta blava a Aragonès.

Després d'aquesta jornada, el Reus Deportiu es manté quart a la classificació, amb 41 punts.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: