Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cursa Trail l'Arboç reunirà aquest diumenge més de 300 participants

La recollida de dorsals es farà al Poliesportiu Municipal el dissabte, de 17:30h a 20:30h, i el mateix diumenge, de 8h a 9h

Imatge d'arxiu de la Cursa Trail l’Arboç Imatge d'arxiu de la Cursa Trail l’Arboç ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Març 2022 18:35

Aquets diumenge 13 de març, tindrà lloc a la vila l’esperada Cursa Trail l’Arboç en una edició que comptarà amb més de 300 participants un 35% de les quals seran dones. Serà la primera prova puntuable per la Lliga Trail Tarragona 2022. Des de l’Ajuntament es recorda que els carrers afectats durant el transcurs la cursa seran: la Via Augusta, carrer de la Fassina, carrer de la Roca, i el carrer del Pare Ferran on hi haurà l’arribada. Els carrers que creuen el circuit no estaran tallats, hi hauran voluntaris que donaran pas alternatiu als vehicles que podran circular amb restriccions.

Aquesta quarta edició organitzada des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i el Club Esportiu l’Arboç serà una edició especial de retorn a la normalitat, tot i que amb limitacions. Comptarà amb una cursa de 6,5k amb un desnivell positiu de 87 metres per corredors que s’inicien en aquest esport, una altra de 13,5k amb un desnivell de 254 metres i una caminada de 6,5k i 13,5k. Així, la Trail l’Arboç d’enguany comptarà amb tres modalitats diferents: Cursa 6,5k, cursa 13,5k i caminada 6,5 i 13,5k .

Un total de 311 participants d’una trentena de poblacions principalment de la Vegueria Penedès i de la resta de Catalunya, tots ells integrants de gairebé 50 clubs i entitats esportives demostren que aquesta cursa està plenament consolidada i reconeguda arreu de Catalunya, i garanteixen un gran espectacle que podrem gaudir pels carrers i camins de la nostra vila.

L’Ajuntament agraeix la col·laboració de la Policia Local de l'Arboç, la Protecció Civil de l’Arboç i els més de 40 voluntaris del Club Esportiu l’Arboç repartits pels dos circuits.

Podeu seguir totes les informacions i notícies referent a la cursa aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: