Tres punts per mantenir-se al pom de dalt

El Reus Deportiu aconsegueix una victòria ajustada, la quarta consecutiva, a la pista de l'Alcobendas (4-5)

Imatge del partit disputat dissabte entre l'Alcobendas i el Reus Deportiu, a la pista madrilenya Imatge del partit disputat dissabte entre l'Alcobendas i el Reus Deportiu, a la pista madrilenya TWITTER J.O.T. / CP ALCOBENDAS
Diumenge, 06 Març 2022 12:31

Triomf ajustat del Reus Deportiu Virginias aquest dissabte a la pista del CP Alcobendas (4-5) per seguir amb la gran ratxa de resultats: quatre victòries consecutives i una sola derrota en el 2022.

L’equip roig-i-negre ha capgirat un 2-0 advers amb un 2-3 al final del primer temps amb gols de Sergi Aragonès, David Gelmà i Joan Salvat. Els madrilenys han començat amb bon peu amb els gols de Marcos López i Jordi Gabarra.

A l’inici del segon temps, una diana de Marín ha suposat el 2-4, però els locals no han defallit en cap moment. Han equilibrat la balança mitjançant dos dianes de Miguel López i Cesar Candanedo quan restaven poc més de set minuts pel final (4-4). Marc Julià ha perforat la xarxa a manca de dos minuts pel final per donar els tres punts (4-5) i situar-se provisionalment a la tercera posició a l’espera del resultat del Noia Freixenet.