Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona inicia les reformes de les pistes de pàdel municipals

De les deu pistes municipals que hi ha, es reformaran les vuit que ja han superat la seva vida útil, començant la intervenció per Sant Pere i Sant Pau

Aquest dilluns han començat a Sant Pere i Sant Pau els treballs de reforma de vuit de les deu pistes de pàdel municipals Aquest dilluns han començat a Sant Pere i Sant Pau els treballs de reforma de vuit de les deu pistes de pàdel municipals PMET
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Febrer 2022 21:32

Aquest dilluns han començat els treballs de reforma de vuit de les deu pistes de pàdel que hi ha a les instal·lacions esportives municipals de Tarragona. Les intervencions es faran en aquelles que tenen més de deu anys i que, per tant, la seva vida útil ja ha caducat: dues del Casal Esportiu i Piscina Municipal de Riu Clar, dues del Complex Esportiu Bonavista, dues del Complex Esportiu de Sant Pere i Sant Pau, i dues més del Pavelló i Piscina Municipal Part Baixa i Serrallo.

L’execució de les obres ha estat concedida a l’empresa Sport Plus Court SL per un import de 40.802,65 € i tindran una durada d’un mes, una setmana per a cada equipament esportiu. La intervenció ha començat aquesta setmana per les instal·lacions de Sant Pere i Sant Pau.

Quan se sobrepassa una dècada d’activitat, el deteriorament de les pistes de pàdel fa imprescindible aquestes actuacions, que comportaran el recanvi de la gespa artificial, el marcatge de les línies de joc, bandes d’unió i adhesius especials i l’aplicació de sorra antilliscant per a les pistes. Els arranjaments de les pistes han de millorar la pràctica esportiva de les persones fent-la més segura.

D’altra banda i de forma paral·lela, a les instal·lacions de Riu Clar s'està actuant, abans d'instal·lar-hi la nova gespa, per millorar la solera de tota la coberta i solucionar així les goteres que hi ha al gimnàs situat a sota de les pistes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: