Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic arrenca un punt d'or de l'Estadi Balear (1-1)

L'empat amb l'Atlètic Balears permet als tarragonins ampliar la dinàmica positiva a 10 punts de 12 possibles

Imatge del partit disputat a l'Estadi Balear entre Atlètic Balears i Nàstic de Tarragona Imatge del partit disputat a l'Estadi Balear entre Atlètic Balears i Nàstic de Tarragona CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 20 Febrer 2022 21:11

Després de dos enfrontaments consecutius a casa, el Nàstic tornava a agafar l’avió per intentar sumar els tres punts com a Sevilla, davant el Betis Deportivo. L’equip rival, l’Atlètic Balears, situat en posicions de play-off d’ascens i amb una única derrota a l’Estadi Balear, plantejava un partit complicat pels tarragonins des de l'inici.

Des del primer minut s’ha vist un Nàstic valent sobre la gespa de l’Estadi Balear; atrevit en la sortida de pilota des de la defensa i intens en la pressió al rival. La personalitat mostrada per l’equip d’Agné ha tingut recompensa ràpidament. Al minut 7, Pablo Fernández ha caçat la pilota refusada amb desencert per la defensa i no ha perdonat davant el porter. Tercer gol del davanter asturià que obria la llauna. Els locals ho han intentat des de lluny amb un xut de Dioni, que després de rebotar en la defensa, Manu García ha enviat a córner amb una bona mà. Tot i l’avantatge grana, l’equip oferia una bona imatge i gran capacitat ofensiva amb el pas dels minuts. Robert Simón hauria pogut ampliar el resultat en posició escorada però el meta René ha pogut refusar; la mateixa jugada ha permès contraatac als balears i Manu García ha aturat el xut de Marc Martínez. Abans de la mitja part, nova ocasió del Nàstic que no ha pogut aprofitat Dani Romera. La jugada assajada ha deixat al davanter andalús a línia de fons i la rapidesa de la defensa local no ha permès que la passada de la mort arribés a bon port.

A la represa, tot al contrari que al primer temps, els tarragonins han passat a dominar el partit sense pilota. La bona defensa i solidaritat en les ajudes feien impenetrable als rivals, com en les tres últimes porteries imbatudes que han permès sumar els 9 punts en joc. El local Armando, en jugada individual, ha vist com un providencial Robert Simón apareixia per evitar la rematada al 53’. El Nàstic també ho ha intentat en una associació a la frontal de l’àrea entre els dos puntes, Romera i Pablo Fdez, que ha acabat amb un xut alt de l’andalús. Mentre que l’ocasió més clara dels locals ha arribat passada l’hora de joc. El xut escorat de Dioni ha marxat per sobre el travesser. L’equip insular insistia en pilota laterals i Vinícius Tanque no ha trobat porteria en una rematada amb el cap a 20 minuts pel final. I ja a les acaballes, en un servei de cantonada, Canario ha aprofitat el refús per engaltar un bon xut i posar les taules al marcador. El Nàstic encara ha gaudit de dues ocasions a pilota aturada que haurien tornat a desequilibrar el marcador. Els dos centrals, Quintanilla i Trilles, han vist com la defensa local s’anticipava a les respectives rematades per enviar a córner.

A la conclusió, quart partit consecutiu que els tarragonins aconsegueixen sumar i es situen setens amb 35 punts a la classificació de Primera RFEF Grup II.

El proper diumenge, el Nàstic buscarà la tercera victòria consecutiva al Nou Estadi davant la UE Cornellà. El duel corresponent a la jornada 25 de Primera RFEF Footters es jugarà a partir de les 17 h.

Fitxa tècnica

Atlètic Balears (1): René Román, Carlos Delgado (Olaertua, 56’), Armando, José Fran (Cordero, 79’), Canario, Manel Martínez (Vinícius, 56’), Luca Ferrone, Josep Jaume (Alfonso, 56’), Dioni (Tòfol Montiel, 66’), Ignasi, Petcoff.

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Manu García, Pol D, Trilles, Del Campo, Elías (Ribelles, 66’), D. Romera (Fran Carbia, 73’), Quintanilla, Nil (Jannick, 60’), Pablo Fdez (J. Becerra, 73’), Robert S (Albarrán, 73’), Joan Oriol.

Gols
0-1, Pablo Fernández (7’); 1-1, Canario (82’).

Targetes
Carlos Delgado (33’), Josep Jaume (34’) i Canario (42’), per part de l’Atlètic Balears; Joan Oriol (40’), Nil (60’) i Jannick (80’) per part del Nàstic.

Àrbitre
Sergio Escriche Guzmán (Col·legi valencià).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 24 de Primera RFEF Footters disputat a l’Estadi Balear.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: