Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cursa Social del Baix Penedès torna aquest diumenge

L'onzena edició de la prova organitzada per la Penya Ciclista Baix Penedès exhaureix les inscripcions

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Cursa Social del Baix Penedès Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Cursa Social del Baix Penedès FEDERACIÓ CATALANA DE CICLISME
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 18 Febrer 2022 21:30

El proper diumenge 20 de febrer, a les 10h, es donarà al sortida de la XI Cursa Social del Baix Penedès, organitzada per la Penya Ciclista Baix Penedès, i en la que hi participaran ciclistes de les categories junior, S23, elit, M30, M40, M50, M60 i fèmines amb una participació de luxe que ha omplert les seves 200 places.

El Vendrell serà l’escenari aquest diumenge de l’inici d’aquesta cursa que aglutina a corredors de les totes les categories, destacant la participació de 9 fèmines que pertanyen a l’equip UCI Baix Ter, Meruelo-Cantabria i Le Boulou de França. En l’apartat masculí equips de diferent indrets com: Andorra, San Sebastian de los Reyes, Dènia, Benicarló, Vinaròs i els equips de la Penya Ciclista Baix Penedès, Cunit, Vilanova, entre altres equips catalans. Hi destaca la participació del corredor local Ferran Robert de l’equip Valverde Team-Terra Fecundis com un dels favorits conjuntament amb els corredors dels equips, Team MP Grup dirigit per Francesc León, Team Smart Dry-Girona, Proton Cycling Academy o Tot net-Terrassa, assegurant l’espectacle fins al darrer metre de la cursa.

Un recorregut per tota la comarca

La Social Baix Penedès, constarà de un recorregut de 77,5 kms, que es totalitzaran després de fer tres voltes al circuit que discorrerà per diferents municipis de la comarca. Les seves dues primeres voltes a les poblacions de: La Bisbal del Penedès escenari a la segona volta de la meta volant de la cursa, Ortigós, El Papiolet, Llorens del Penedès, Priorat de Banyeres, Saifores, Santa Oliva i El Vendrell. La tercera volta, tindrà com variant la disputa del premi de muntanya de Santa Cristina i el pas per: El Mirador del Penedès i La Juncosa del Montmell, El Vendrell acollirà la sortida a les 10 hores i arribada les 11,50 hores a la Av. Jaume Carné.

La pujada al coll de Santa Cristina i La Juncosa del Montmell seran determinats per marcar els darrers kilòmetres de la cursa, ja que desprès del pas per aquesta darrera població s’iniciarà un ràpida baixada fins la Bisbal del Penedès, per entrar al darrer tram del circuit en una zona plana, però trenca cames que pot canviar el desenllaç de la cursa. destacar la Meta Volant de la Bisbal del Penedès a la segona volta.

Serà aquesta edició el retorn després de la seva suspensió al 2021 per motius de la Covid, una edició que pot variar las darreres victòries de corredors estrangers del 2020, 2019 i 2017.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: