Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CP Calafell goleja el Voltregà i es classifica pels quarts de final de la WS Europe Cup (7-0)

Els de Ferran López passen a la següent ronda com a líders del seu grup 

La golejada del CP Calafell al Voltregà classifica els verds per als quarts de final de la WS Europe League La golejada del CP Calafell al Voltregà classifica els verds per als quarts de final de la WS Europe League ARXIU / aLbAtxo
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Febrer 2022 13:05

Victòria contundent la que va aconseguir aquest dissabte al vespre, al Joan Ortoll, el Parlem CP Calafell contra el CP Voltregà (7-0), en el partit correspoent al grup C de la WS Europe League. Amb aquesta golejada, els de Ferran López es classifiquen per als quarts de final de la competició de plata europea d'hoquei com a líders del grup.

Els del Baix Penedès van sortir endollats. Jan Escala (1-0) i Sergi Miras (2-0) van encarrilar el partit a la primera meitat. Al segon temps, el CP Calafell van evitar qualsevol reacció dels d'Osona i van protagonitzar una pluja de gols: Arnau Xaus (3-0), Martí Casas, de falta directa, (4-0), Jordi Ferrer (5-0), Òscar Palau, de penal, (6-0) i Jordi Ferrer (7-0).

A més del Parlem CP Calafell, altres equips que ja han obtingut el passi als quats de final són el Lleida Llista, el Dinan Quevert (França), l'Hockey Valdagno (Itàlia) i el Joventude Viana (Portugal).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: