Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic supera el Castilla i s'allunya de la zona de descens (1-0)

Bonilla ha estat l'autor de l'únic gol del partit, al minut 41

El Nàstic ha sumat avui al Nou Estadi la segona victòria consecutiva per continuar escalant a la classificació El Nàstic ha sumat avui al Nou Estadi la segona victòria consecutiva per continuar escalant a la classificació CLUB GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 06 Febrer 2022 18:47

Després de sumar la primera victòria lluny de Tarragona, el Nou Estadi acollia el duel davant el Real Madrid Castilla amb l’objectiu de sumar novament els tres punts per consolidar el canvi de dinàmica de resultats.

La prèvia del partit ha estat marcada per un ambient festiu i de celebració dels 50 anys del Nou Estadi, inaugurat l’1 de febrer del 1972 en un partit amistós davant el FC Barcelona. Els jugadors i president, Jose Luis Calderón, d’aquella època han estat homenatjats abans del partit. Tots ells han rebut una samarreta personalitzada i commemorativa d’aquesta fita de mans del president Josep Maria Andreu. A banda de Calderón, han estat presents Jose Luis Basterra, Francisco Company, Manuel Crujera, Àngel Garcia i Fernando García-Ramos.

Després d’aquest sentit homenatge que ha rebut l’aplaudiment de tot el Nou Estadi, ha arrencat l’espectacle sobre la gespa. Els visitants han sortit dominadors, intentant generar des de la defensa però sense oportunitats de cara gol. Les dues primeres arribades han estat en rematades llunyanes de Peter i Mario que no han trobat porteria. Per la seva part, el conjunt d’Agné ha estat contundent i ordenat en defensa; tot l’equip ha estat solidari en les ajudes i tapant totes les aproximacions visitants, que únicament podien finalitzar des de la distància. La primera rematada del Nàstic ha estat mitjançant Robert Simón al minut 23, en un potent xut que ha sortit fregant el pal. Cinc minuts després, en un refús a la frontal de l’àrea, Del Campo ho ha intentat de primeres però la seva rematada s'ha perdut per línia de fons. El filial blanc buscava sorprendre des de la frontal i Dotor ha estat a punt d’inaugurar el marcador en una rematada que finalment no ha trobat porteria.

Ja en el tram final del primer temps, una jugada ofensiva per banda ha trobat a Bonilla sense marca a l’eix de l’atac i el sorià ha tret el potent xut que el caracteritza per marcar un golàs des de més de 30 metres. Amb l’1-0 al marcador, els jugadors s’han retirat a vestidors ovacionats pels aficionats.

A la represa, la solidesa defensiva del Gimnàstic de Tarragona ha continuat vigent. Totes les línies del joc, tapaven espais i complicaven les accions ofensives dels de Raúl González. Els tarragonins han estat imperials en els duels individuals i han controlat el partit sense la possessió de l’esfèric. Això ha provocat que les dues aproximacions del filial madridista no hagin comportat grans problemes a la meta grana. Arribas ho ha intentat al minut 70 des de la frontal de l’àrea i Manu García, ben situat, ha atrapat sense problemes. I en les acaballes del partit, una centrada lateral ha estat refusada per Trilles a córner, evitant la rematada visitant des de l’interior de l’àrea petita. L’autoritat defensiva ha estat fonamental per sumar tres punts més i situar l’equip amb 28 punts, vuitè a la classificació, del grup II de Primera RFEF.

Els nastiquers han presenciat dos debuts molt especials amb la samarreta del Nàstic. Per una part, el de Juan Camilo Becerra, última incorporació del mercat de fitxatges; i sobretot, la de Marc Montalvo, jugador del Planter Grana que porta gairebé 15 anys a la casa. 

El proper enfrontament del Nàstic serà novament al Nou Estadi, rebent la visita de l’Algeciras CF. El partit es disputarà el diumenge 13, a partir de les 17 hores.

Fitxa tècnica:

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Manu García, Bonilla (J. Becerra, 58’), Pol D, Trilles, Ribelles, F. Carbia (Jannick, 58’), Del Campo (Montalvo, 90+2’), D. Romera (Aythami CL, 86’), Quintanilla, Robert S (Karim LK, 86’), Joan Oriol.

Real Madrid Castilla (0): Fuidías, Santos, Gila, Blanco, Marvin (Gudjohnsen, 88’), Dotor (Gutiérrez, 46’), Arribas, Peter (Aranda, 71’), Rafa Marín, Mario (Nico, 71’), Álvaro.

Gols
1-0, Bonilla (41’).

Targetes
Joan Oriol (57’) i Manu García (77’) per part del Nàstic.

Àrbitre
Andrés Fuentes Molina (Col·legi valencià).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 22 de Primera RFEF Footters disputat al Nou Estadi, 5.737 espectadors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: