Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu aconsegueix la desena victòria del curs davant el PAS Alcoi

Després d'una primera meitat igualada, els de Jordi Garcia es van imposar als alacantins en una brillant segona part (6-2)

Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols davant l'Alcoi Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols davant l'Alcoi REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 06 Febrer 2022 11:39

Convincent triomf del Reus Deportiu Virginias davant el PAS Alcoi, aquest dissabte al Palau d’Esports (6-2). Doblets de David Gelmà, Sergi Aragonès i dianes de Raul Marín i Joan Salvat per aconseguir la desena victòria de la temporada. L’equip confirma el gran estat de forma.

La gesta s’ha cuinat al segon temps després de l’1-1 al lluminós al final del primer temps. David Gelmà obria la llauna al minut 7 després de pescar un refús dins l’àrea (1-0). Al 15, empatava Marc Grau, en aprofitar un aixeca i pica fallit del seu company Gonzalo Pérez (1-1).

Al minut 6 del segon temps, Raul Marín provocava penal. Ell mateix el transformava en gol amb un potent xut (2-1). Un minut després, Sergi Aragonès ampliava distàncies amb una gran jugada individual iniciada des de la seva pròpia àrea i finalitzada amb un ganxo (3-1). El mateix flamant fitxatge en aquest mercat d’hivern enviava la bola al fons de la xarxa segons després en recollir una bola morta dins l’àrea després d’una aturada del porter visitant (4-1). Doblet del ‘6’ roig-i-negre.

Mancaven deu minuts pel desenllaç quan Marín ha estat amonestat amb blava. Ferran Formatjé no ha pogut batre Martí Zapater en el primer intent de la falta directa. Ha necessitat dues rematades més per situar el 4-2 a l’electrònic per fer entrar de nou al seu equip en la disputa del partit.

Però no ha estat així, ja que seguidament, David Gelmà, ha convertit en gol un llançament de penal, tot fent el seu doblet (5-2). Ja en el darrer minut, el capità Joan Salvat ha arrodonit la golejada amb el definitiu 6-2 després d’un 3×2 entre Julià, Aragonès i el mateix Salvat.

Després d'aquesta victòria, el Reus Deportiu es planta la tercera posició de la Parlem OK Lliga, amb 32 punts.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: