Tres gols per sumar els tres primers punts lluny de Tarragona

El Nàstic aconsegueix una clara victòria a domicili contra el Betis Deportivo (0-3)

Els jugadors del Nàstic celebrant la victòria aconseguida aquest diumenge al camp del Betis Deportivo Els jugadors del Nàstic celebrant la victòria aconseguida aquest diumenge al camp del Betis Deportivo CLUB GIMNÀSTIC
Dilluns, 31 Gener 2022 00:31

El conjunt grana realitzava un nou desplaçament a terres andaluses amb l'objectiu de sumar la primera victòria del 2022 i tornar a Tarragona amb els 3 punts.

Inici intens en tots dos conjunts, mostrant-se verticals i amb mobilitat en la zona d'atac. Les primeres aproximacions han estat mitjançant centrades laterals que no han trobat rematador. I la primera gran oportunitat del duel ha estat per al Nàstic. En el minut 9, una pilota refusada en un servei de cantonada ha estat finalitzada per Robert Simón amb un potent xut des de lluny, que ha impactat al travesser i la pilota ha botat sobre la línia de gol. Els bètics seguien els mateixos passos que els grana i quatre minuts després, en un córner, s'han trobat amb el pal i el posterior refús de la defensa tarragonina. Els de Raül Agné han continuat insitint i Joan Oriol ha posat una gran pilota des de banda esquerra que ha connectat Pablo Fernández amb el cap i el meta Rebollo ha tret una gran mà per evitar el gol. A la mitja hora de joc, jugada d'estratègia del Nàstic que Trilles no ha pogut definir per molt poc. Després d'uns minuts de control del joc per part local i sense crear ocasions de gol, la recta final del primer temps ha estat novament pel Nàstic. Carbia ha rematat fluix des de la frontal i Robert Simón ha intentat sorprendre per alt a Rebollo, que finalment ha pogut refusar. La jugada ha seguit i el xut final de Pol Domingo ha marxat alt.

A la represa, el Nàstic ha persistit en busca del gol. Compacte en defensa i dominant diferents registres en atac, tant amb profunditat per les bandes com en joc directe cap a la referència de Pablo Fernàndez a dalt. El davanter asturià ha estat el primer en provar-ho només començar el segon temps. El xut des de la frontal ha sortit fregant el pal. Els andalusos han intentat aproximar-se a l'àrea de Manu García en jugades de contraatac, però la defensa ha estat compacta i solidària en les ajudes. Fins al minut 65, quan el Nàstic s'ha retrobat amb el gol després de cinc partits. Bona acció personal de Robert Simón i centrada des de línia de fons per a que Bonilla amb el cap enviés l'esfèric al fons de la xarxa. El perill dels d'Agné ha continuat i dos minuts després, en una jugada d'estratègia, Trilles ha deixat amb el cap per a que Quintanilla posés el segon gol al marcador.

Amb l'avantatge doble, el Nàstic ha controlat el temps i el partit, tant amb pilota com sense ella, evitant el perill local. I dintre dels 4 d'afegit una bona falta al balcó de l'àrea forçada per Pablo Fernández, ha suposat el 0-3. Bonilla l'ha executat i el meta Rebollo, amb l'ajuda del travesser, ha pogut refusar i Robert Simón amb el cap ha tancat el partit per situar a l'equip amb 28 punts, dotzè a la classificació de Primera Divisió RFEEF.

El proper enfrontament del Nàstic serà el diumenge, a partir de les 12 hores, davant el Real Madrid Castilla; partit corresponent a la jornada 22 de Primera RFEF Footters.

Fitxa tècnica

Betis Deportivo (0): Rebollo, Simón, Luís Martínez (Fran Delgado, 78'), Cardoso, Marc Baró (Álvaro Martínez, 78'), Marchena (Sibo, 78'), Tavares (F. Callejon, 68'), Juan Cruz, Yassin Fekir, Moha (Baena, 59'), Mizzian.

Club Gimnàstic de Tarragona (3): Manu García, Pol D, Trilles, F. Carbia (Karim LK, 86'), Del Campo, Elías (Ribelles, 69'), Quintanilla, Nil (Bonilla, 32'), Pablo Fdez (F. Carbia, 61’), Robert S, Joan Oriol.

Gols
1-0, Bonilla (65'); 2-0, Quintanilla (67'); 3-0, Robert S. (90+4').

Targetes
Tavares (34') i Marc Baró (35') per part del Betis Deportivo i Pablo Fdez. (31’), Pol D. (45+1') i Elías (56') pel Nàstic.

Àrbitre
Fernando Román Román (Col·legi de Castella i Lleó).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 21 de Primera RFEF Footters disputat a la Ciudad Deportiva Luis Del Sol.