El CP Calafell cau a Riazor tot i fer un gran partit (5-3)

El Liceo va remuntar a la segona part un matx que dominaven els del Baix Penedès

Imatge del partit disputat dissabte a Riazor entre Liceo i CP Callafell Imatge del partit disputat dissabte a Riazor entre Liceo i CP Callafell FRAME OK LIGA TV
Diumenge, 30 Gener 2022 14:13

El CP Calafell va plantar cara ahir dissabte a Riazor. Després d'una pletòrica primera part en la que els del Baix Penedès marxaven al descans amb avantatge (2-3), el Liceo va saber remuntar un partit que va resultar complicat pels gallecs (5-3)

Dava Torres només va trigar 43 segons en inaugurar l'electrònic de Riazor (1-0). Però el que semblava que havia de ser una victòria plàcida pel conjunt gallec, va acabar sent un matx igualat i ple d'alternatives.

Tot i que Marc Grau va aconseguir el 2-0 pel Liceo amb un xut potent, ras i creuat, poc duraria aquesta alegria. Immediatament després, Jan Escala va superar Carles Grau amb un altre golàs (2-1). Un gol que va esperonar els del Baix Penedès, capaços d'empatar al minut 19. Ho va fer Miras després d'un penal discutit pels locals (2-2).

El Deportivo Liceo va atacar amb tot per restaurar la victòria, però qui va remuntar va ser el Calafell a un minut i mig de la nit. Ho va fer Arnau Xaus (2-3), que donava avantatge als visitants a l'arribar al descans..

Reacció gallega

Ja a la segona meitat, el CP Calafell hauria pogut augmentar l'avantatge gràcies a Martí Casas, però el ferro de Carles Grau ho va impedir. Un avís seriós que va fer enfadar el Liceu, protagonista d'un gol anul·lat immediatament respost per un altre legal de Dava Torres (min. 33) (3-3).

Aquest empat parcial va motivar els corunyesos. Poc van trigar a capgirar el partit gràcies a Jordi Adroher, letal des de la directa (4-3). Ja amb cinc de pista, el Calafell ho va intentar fins al final. Però Marc Grau, després d'un gran robatori al minut 50, va anotar la sentència a porta buida (5-3).

Després d'aquesta derrota, el CP Calafell es manté en la sisena posició de la Parlem OK Lliga, amb 23 punts.