Nova victòria del CBT lluny del Serrallo

El triomf a domicili contral el Martinenc (68-77) permet als blaus seguir líders de la Lliga EBA C-1

Imatge del partit Martinenc  - Ibersol CBT disputat aquesta tarda Imatge del partit Martinenc - Ibersol CBT disputat aquesta tarda CBT
Dissabte, 29 Gener 2022 22:02

Catorzé partit de lliga EBA de la temporada 2021-2022. El CBT no podia comptar amb Gerard Estebanell. Partit de gran intensitat on els del Serrallo han sabut refer-se d’algunes males situacions i no ha deixat mai posar-se per davant als barcelonins un cop agafada la iniciativa. Per part local el millor ha sigut Magdaleno amb 18 punts i 3 rebots per 23 de valoració i per part blava els millors han sigut David amb 13 punts 7 assistències per 22 de valoració i JJ Miguel amb 6 punts i 7 rebots. Nova victòria a domicili que permet seguir en la primera posició de la Lliga EBA C-1.

Sortida amb molt de ritme per part dels dos equips, JJ des de la pintura feia mal i la defensa blava creixia en intensitat a mesura que passaven els minuts. Màxima igualtat a mitjans del primer quart, que Martinenc trencava amb un triple, ràpidament contestat per Yoeri que gaudia de bons minuts. Les defenses s’imposaven als atacs i en aquest sentit els locals es trobaven més còmodes. Sherif culminava un contraatac dirigit per David Fernández i aconseguia els seus primers punts (11- 10). Ferran aconseguia una gran cistella al poste baix i posava per davant als tarragonins. Orion amb un triple també posava de la seva part i els visitants corrien el contraatac, el ritme era blau. Tot i això els locals no perdien estela i amb dos accions consecutives de mèrit aconseguien la davantera. Al final del primer quart el marcador reflectia un 18- 15.

El segon quart començava amb una gran embranzida visitant que amb una cistella d’ Orion i un triple de Vinós es posava per davant en el marcador. L’equip de Berni dominava el rebot i sortia ràpidament al contraatac. Orion aconseguint un 2+ 1 amb falta antiesportiva posava el major avantatge en el marcador (20- 26). El domini blau en aquest temps era clar, i Tugores amb dos tirs lliures posava les coses més difícils als del Guinardó. L’entrenador rival demanava temps mort per reordenar el seu equip a manca de 6 minuts per arribar al descans. Sortida immillorable amb un triple per ajustar el marcador. Parcial de 5-0 pels barcelonins que trencava Ferran des dels lliures. El partit “s’embrutava” i l’encert decreixia. El rebot era blau i Orion amb un altre triple posava 9 punts d’avantatge a falta de 31 segons per arribar al descans. Temps mort local. S’arribava al descans amb un marcador de 27- 36.

Sortida amb molta energia per part de l’equip local que amb un parcial de 4-0 obligava Berni Álvarez a demanar temps mort. Triple de Yoeri per calmar els ànims dels barcelonins i gran defensa blava que aconseguia exhaurir els 24 segons de possessió. Martinenc tornava a anotar des del triple (34- 39) i recuperava la posessió. Kristian anotava un gran contraatac i les bones sensacions tornaven pels blaus que seguien a bon nivell defensiu. JJ seguia coallant un gran partit i era dominador del rebot. L’ equip es trobava còmode en defensa però no trobava la manera d’encistellar còmodament i el partit es mantenia igualat. David Fernández amb un triple donava aire als tarragonins que finalment l’encertaven des de la llarga distància. Parcial de 0- 6 amb dos triples de David per aconseguir altre cop una renda de 9 punts a manca d’ 1 minut i 45 segons per finalitzar el tercer període. Orion amb una gran cistella obligava a l’entrenador de Martinenc a demanar temps mort (43- 56). Al final del tercer quart el marcador reflectia un 46- 56 pel conjunt de Tarragona.

Últim quart amb molta intensitat on David des del triple seguia de dolç i Victor poc a poc anava recuperant bones sensacions de joc. Restaven 8 minuts i els jugadors de Berni disposaven d’ una renda de 9 punts. Marc Buscail anotava des del triple i Martinenc ràpidament contestava, el partit guanyava en intensitat quan restaven 6 minuts per cloure. Segon triple consecutiu de Martinenc, Berni demanava temps mort (61- 65). El partit es tornava boig i Martinenc des de la línia de tirs lliures retallava poc a poc distàncies a manca de 4 minuts per finalitzar el partit. Arribava una gran cistella de Ferran per mantenir l’avantatge, Martinenc pujava la intensitat i obligava als blaus a treballar molt per aconseguir cistelles. El partit guanyava en emoció a mesura que quedava menys per finalitzar, Orion amb un triple posava 6 punts de marge a manca d’ 1 minut i 25 segons per finalitzar el partit. Kristian errava un dels dos tirs lliures i restaven 36 segons. Tugores aprofitava dos tirs lliures més i el partit finalitzava amb un 68- 77 en el marcador.