Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Bany de Sant Silvestre ajornat de Tarragona se celebrarà aquest dissabte

El mateix dia també es podrà participar en la Fase Tarragonès d’escacs dels Jocs Esportius Escolars, que tindrà lloc al Refugi 1

Imatge d'arxiu del Bany de Sant Silvestre de Tarragona Imatge d'arxiu del Bany de Sant Silvestre de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 28 Gener 2022 22:00

Enguany, excepcionalment, el Bany de Sant Silvestre es fa el mes de gener. Aquest dissabte 29 de gener, se celebrarà el 36è Bany de Sant Silvestre Tarragona 2022, ajornat, a la platja petita del Miracle, de les 12 a les 13 hores, convocat per l’Associació de Veïns del Barri del Port.

També el dissabte, de 10 a 18 hores, es podrà participar en la Fase Tarragonès d’escacs dels Jocs Esportius Escolars, organitzat pel Consell Esportiu del Tarragonès i el Club Escacs Tarragona, al Refugi 1. Aquest tradicional torneig d’àmbit escolar, manté la participació oberta a escaquistes d’edat escolar d’escoles i clubs de la comarca del Tarragonès. Les sessions s’allargaran els 5 i 12 de febrer en el mateix horari i ubicació. Es preveu que hi participin dues-centes persones per jornada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: