Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic suma un punt que sap a poc al camp del Linense (0-0)

Les set ocasions de gol i tres pals no són suficients per sumar la victòria grana

Imatge del partit Linense-Nàstic Imatge del partit Linense-Nàstic CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 23 Gener 2022 20:42

El Nàstic tancava la primera volta del campionat a Primera RFEF Footters realitzant el desplaçament més llunyà de la temporada 2021-2022 per enfrontar-se a la RB Linense, a la Línea de la Concepción, equip que començava la jornada en posicions de play-off d'ascens.

El partit ha estat marcat des de l'inici pel fort vent que bufava al Municipal de La Línea, inclemència meteorològica que caracteritza els partits que la Balona juga com a local. Tot i això, els dos equips s'han sobreposat i han buscat imposar el seu joc. Els grana han sortit a per la victòria i la profunditat per les dues bandes de l'atac permetia generar arribades a l'àrea rival. La primera de gol ha arribat abans de la mitja hora de joc a centrada de Pablo Fdez. i rematada de Nil Jiménez, impactant l'esfèric a la base del pal i perdent l'oportunitat d'inaugurar el marcador. Al minut 31, una pilota morta a l'interior de l'àrea ha estat rematada fins en dues ocasions pels grana; els respectius xuts han estat tapats per la defensa local. Els d'Agné han acorralat als locals i Dani Romera amb el cap ha trobat una gran mà del meta Nacho Miras, que ha enviat a córner. Acció que s'ha repetit cinc minuts després, centrada de Joan Oriol i remat amb el cap del davanter andalús que ha acabat en servei de cantonada. Abans del temps de descans, la Balona ha buscat porteria des de lluny mitjançant Leuko. Xut que s'ha perdut per línia de fons.

A la represa, els tarragonins han continuat amb l'atac i gol del primer temps. Al minut 50, Pedro del Campo s'ha trobat amb el pal, després de mostrar-se hàbil a l'interior de l'àrea i aconseguir rematar amb cama esquerra. Deu minuts després, jugada de contraatac conduïda per Nil, que ha buscat l'arribada de Robert Simón al segon pal amb la porteria buida. L'assistència no l'ha pogut connectar per molt poc el badaloní. L'únic xut a porteria local ha arribat al minut 62. Manu García ha tret una bona mà a la rematada llunyana per enviar a córner. Ja en l'últim tram del segon temps, bona acció personal de Dani Romera i la seva centrada-xut l'ha refusat el meta local i la pilota s'ha passejat per l'àrea petita sense trobar rematador. En el 81' Pedro Martín a la mitja-volta ha trobat la bona intervenció de Miras per enviar a córner. La darrera ocasió del partit ha estat novament pel Nàstic. Acció individual de Robert Simón amb rematada final que s'ha estavellat a la creueta. Després dels dos minuts d'afegit, nou empat del Nàstic en un partit on ha merescut molt més pels mèrits realitzats, tant defensivament com sobretot en atac.

El proper enfrontament del Nàstic serà el dimecres, a partir de les 19 hores, davant el FC Andorra. Els partit entre els grana i els tricolors al Nou Estadi donarà el tret de sortida a la segona volta de Primera RFEF Footters.

Fitxa tècnica:

RB Linense (0): Nacho Miras, Víctor Mena, Nico, Borja López, Leuko, Masllorens (Monteverde, 70'), Chironi (Coulibaly, 46'), Ñito (Leandro, 70'), Loren, Dorrio, Iván Martín (Toledano, 85').

Club Gimnàstic de Tarragona (0): Manu García, Albarrán (Pol D, 12'), Del Campo, Elías, D. Romera, Quintanilla, Aythami CL, Nil (Pedro, 76'), Pablo Fdez (F. Carbia, 61’), Robert S, Joan Oriol.

Targetes
Víctor Mena (74') per part de la RB Linense i Elías Pérez (55’) pel Nàstic.

Àrbitre
Fernando Bueno Prieto (Col·legi madrileny).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 19 de Primera RFEF Footters disputat al Municipal de la Línea de la Concepción.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: