Cinquena victòria consecutiva del Reus Deportiu amb pluja de gols a Palafrugell (5-8)

L'equip de Jordi Garcia manté la quarta posició de la Parlem OK Lliga

Imatge del partit de la primera volta entre el Reus Deportiu i el Palafrugell Imatge del partit de la primera volta entre el Reus Deportiu i el Palafrugell REUS DEPORTIU
Diumenge, 23 Gener 2022 19:03

El Reus Deportiu Virginias continua intractable en aquest 2022. Cinquena victòria consecutiva, aquesta vegada 5-8 a la pistadel Corredor Mató Palafrugell. Tres gols de Raul Marín; doblets de Checco Compagno i Sergi Aragonès i diana de Marc Julià. Amb el triomf d’aquesta quinzena jornada, l’equip roig-i-negre segueix ocupant la quarta posició de la Parlem OK Lliga, amb 29 punts.

Els de Jordi Garcia han dominat els primers compassos del partit i han recolit el premi. Raul Marín ha obert la llauna al minut cinc, després d’un contraatac i una combinació entre Marc Julià i David Gelmà, qui ha assistit al ‘9’ per enviar la bola al fons de la xarxa (0-1).

Tres minuts després, Sergi Canet restablia l’empat amb una rematada des del segon pal assistida per l’exroig-i-negre Romà Bancells (1-1). Amb aquest resultat el Palafrugell ha canviat el guió, ha crescut. Compagno ha comès penal sobre Ceschin, ha vist blava. Marc Figa, no ha perdonat per situar el 2-1, al minut 9.

Sense perdre la cara al partit, el Reus Deportiu ha capgirat el resultat en els darrers cinc minuts abans del descans. Compagno ha esmenat l’error amb la diana de l’empat després d’una falta a favor en zona ofensiva (2-2). Uns segons més tard, Marc Julià amb un fantàstic ganxo, ha batut Puigbí per situar el 2-3 a l’electrònic.

Pluja de gols a la segona meitat

Segon temps amb pluja de gols. Compagno ha fet pujar el 2-4 al marcador, ben situat dins l’àrea al minut 31, tot fent el seu doblet particular. Dos minuts després, Rubén Ruiz ha escurçat distàncies (3-4).

Pràcticament en la següent jugada, Sergi Aragonès ha fet el 3-5. Tot seguit ha arribat la desena falta local, el qual Marín no ha perdonat amb un ganxo d’alt nivell (3-6). Doblet del ‘killer‘ reusenc. Aragonès també s’ha afegit a la festa dels doblets amb una rematada des del segon pal després d’una combinació entre Rojas i Marín (3-7).

Al minut 41, Càndid Ballart ha aturat un penal al seu excompany, Felipe Castro. El manlleuenc ha rebut un fort impacte i ha hagut de ser substituït per Martí Zapater, qui ha jugat els darrers 9 minuts.

Curiosament, poc després Zapater ha comès penal i ha vist la blava. Ha hagut d’entrar de nou a pista Ballart. Ha aturat en primera instància, però no ha pogut evitar el segon tir de Figa (4-7).

A l’altra àrea, Marc Julià ha provocat penal. Marín ha enviat la bola al fons de la xarxa (4-8). En el darrer minut, Ceschín ha maquillat el resultat aixecant la bola sobre Zapater (5-8).