Un Calafell poc encertat acaba golejat pel Caldes al Joan Ortoll (1-5)

Els verds mantenen la igualtat fins al descans (1-1), però un gran inici dels visitants a la segona part decanten la balança

Imatge d'arxiu d'un partit disputat entre el CP Calafell i el CH Caldes Imatge d'arxiu d'un partit disputat entre el CP Calafell i el CH Caldes KILIAN CÀTEDRA / CH CALDES
Diumenge, 23 Gener 2022 15:21

El Parlem CP Calafell ha ensopegat amb el Recam Làser Caldes, aquest migdia al Pavelló Joan Ortoll (1-5). La manca d'encert dels verds ha contrastat amb l'eficàcia golejadora dels visitants, que s'han vengat del partit de la primera volta en què els del Baix Penedès es van imposar a Caldes (3-4).

Cristian Rodríguez ha obert el marcador amb un gol matiner (0-1), al minut 3, després que el davanter del Caldes definís una assistència de Ricart. Després de diverses alternatives a les dues àrees, al minut 18, Jordi Ferrer ha donat esperances al Calafell amb el gol de l'empat (1-1), un resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Inici fulminant del Caldes, a la segona meitat

Els de Ferran López s'han vist sorpresos amb un inici fulminant del Caldes a la segona part. Al minut 28, Cristian Rodríguez transformava el seu doblet aprofitant un refús a dins de l'àrea (1-2) i, en la jugada següent, una rematada creuada de Rovira enfilava el camí cap a la victòria visitant (1-3).

Al minut 29, el CP Calafell hauria pogut tornar a entrar en el partit, però la desena falta del Caldes no ha estat transformada.

El CH Caldes ha sentenciat el partit amb un gol de falta directa de Ferran Rosa, al 41', (1-4) i amb una diana de Blanqué, que ha culminat un contraatac del Caldes, al minut 43.

Després d'aquesta derrota, el CP Calafell se situa en la sisena posició de la Parlem OK Lliga, amb 23 punts, només un punt per sobre del Caldes, que ha retallat distàncies gràcies a aquesta victòria.