Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tretze cavalls pura sang anglesos competeixen al Cós de Sant Antoni de Vila-seca

El cavall Legionario, guanya el Gran Premi Ajuntament de Vila-seca

El Cós de Sant Antoni ha tingut lloc aquest matí al circuit hípic del Parc de la Torre d’en Dolça El Cós de Sant Antoni ha tingut lloc aquest matí al circuit hípic del Parc de la Torre d’en Dolça AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Gener 2022 18:09

Coincidint amb la Festa Major d'hivern de Vila-seca, el Cós de Sant Antoni, Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional, ha tingut lloc aquest matí al circuit hípic del Parc de la Torre d’en Dolça. Milers de persones han seguit les tres curses on han participat un total de 13 cavalls pura sang anglesos i on s'han repartit 30.000 euros en premis.

En la primera cursa de 1.700 metres de distància, Premi Torre d’en Dolça, el guanyador ha estat el cavall Nayade, de la quadra Costa la Vall i muntat pel gener J.L. Borrego. La segona cursa, Gran Premi Ajuntament de Vila-seca, amb una distancia de 2.500 metres, el guanyador ha estat el cavall Legionario, de la quadra Santa Bárbara i muntat per I. Melgarejo. Per últim, la cursa Premi Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, de 1.700 metres, ha estat guanyada pel cavall Adaaylight Danger, de la quadra Mad Men i muntat per N. Saccu.

Un any més les tradicionals curses són emeses en diferit per TAC 12 TV, la televisió pública del Camp de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: