Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Club Atlètic Mont-roig inicia els actes commemoratius dels cent anys

El club mont-roigenc entra en la reduïda llista de clubs de futbol centenaris de la demarcació de Tarragona

El Centre cultural Església Vella de Mont-roig acull l’exposició 'Cent anys d’història del Club' amb fotografies, objectes i documents El Centre cultural Església Vella de Mont-roig acull l’exposició 'Cent anys d’història del Club' amb fotografies, objectes i documents ACAM MONT-ROIG DEL CAMP
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Gener 2022 15:38

Aquest cap de setmana s’ha engegat l’any del centenari del Club Atlètic Mont-roig en el qual està previst que es duguin a terme diferents activitats al llarg de tot l’any. El club celebra durant aquest 2022 els seus cent anys d’història i ja ha donat a conèixer algunes de les activitats per commemorar aquesta efemèride.

El primer dels actes es va celebrar el divendres 14 de gener, al Centre cultural Església Vella de Mont-roig del Camp, on es va presentar la samarreta oficial commemorativa del centenari i on també s’inaugurarà l’exposició 'Cent anys d’història del Club' amb fotografies, objectes i documents recopilats tant per veïns del municipi com per l’ACAM, l’Associació Cultural Arxiu i Memòria de Mont-roig del Camp.

exposició Club Atlètic Mont roig 100 anys

L’acte va comptar amb l’assistència de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el diputat de Cultura, Juanjo Garcia; membres del consistori municipal i els delegats territorial i comarcal de la Federació Catalana de Futbol.

Aquest dissabte 15 de gener, es va disputar el derbi local entre el Club Atlètic Mont-roig i el Miami Futbol Club, de Tercera Catalana. Abans de l’inici del partit es va presentar l’himne del centenari.

Al llarg d’aquest 2022 es duran a terme diferents activitats: xerrades, tornejos, sopars, concerts i diferents actes lúdiques i socials. La intenció és fer com a mínim un acte cada mes. Per al mes de febrer ja està confirmada una xerrada tècnica amb àrbitres de Primera Divisió.

Moments històrics

El Club Atlètic Mont-roig entra en la reduïda llista de clubs de futbol centenaris de la demarcació de Tarragona.

La fita més destacable va ser el 1970 on va arribar a semifinals del Campionat de Catalunya eliminant el Masnou (3a divisió) i caient dignament davant del Rayo Amarillo de Cornellà de Llobregat (3a divisió) qui perdria la final contra el RCD Espanyol.

L’anècdota més rellevant seria el partit amistós de la Fira de 1971 quan el C. At. Mont-roig es va enfrontar al Nàstic de Tarragona (2a divisió). Per aquest partit l’equip es va reforçar amb jugadors de luxe com el mític Ladislau Kubala i els seus companys Biosca i Hanke.

Motor social del poble

El club té més de 175 socis/es, i 215 jugadors/es repartits en 12 equips que competeixen en 10 categories, des dels “babys” fins als veterans i també amb equip femení amateur.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: