Victòria del CBT per 78-65 en la tornada a la competició

Els tarragonins s'han imposat aquest dissabte al Sant Cugat al Serrallo

Imatge del partit disputat al Serrallo entre el CBT i la UE Sant Cugat Imatge del partit disputat al Serrallo entre el CBT i la UE Sant Cugat CBT
Diumenge, 16 Gener 2022 01:17

Dotzè partit de lliga EBA de la temporada 2021-2022. L’equip seguia amb la baixa de Victor Vinós. Bona victòria per encetar l’any pels jugadors de Berni Álvarez, on un gran tercer quart ha acabat decantant el partit. JJ Miguel i Orion amb 16 de valoració i Tugores amb 22 (23 punts i 5 rebots) han sigut els jugadors més destacats per l’Ibersol CBT, pels visitants Truño i Crespo amb 19 i 22 de valoració han sigut els més destacats.

Els visitants estrenaven el marcador, i després d’uns petits problemes amb el rellotge de possessió el partit tornava a arrencar amb una cistella de JJ al pal baix. Inici fred per part dels dos equips, molta fred al Serrallo. JJ es feia molt gran i aconseguia posar per davant als tarragonis. Els visitants estrenaven el seu compte particular des del triple i Tugores contestava també des de la línia de 3. Resposta visitant amb dos triples conscutius que trobaven més encert. Grans minuts de JJ amb 7 punts. Poca intensitat al parquet que feia que es veiessin moltes pèrdues de pilota. Els visitants igualaven el marcador després de dos tirs lliures (13- 13) a 2 minuts de tancar el primer quart. Entrada enèrgica d’Ousmane que posava per davant als blaus que acompanyat d’un ràpid contraatac finalitzat per Tugores en 2+1 i donava un petit marge als locals. L’entrenador visitant demanava temps mort després d’un triple en contraatac de Yoeri. El final del primer quart arribava amb un 23- 15 en el marcador.

El segon quart començava amb un triple dels visitants que imprimien més ritme al partit, els locals seguien freds en el partit per culminaven accions al contraatac. Parcial de 4-0 amb una esmaixada espectacular d’Ousmane que feia demanar temps mort a l’entrenador rival (29- 20). Tot i això els visitants seguien intentant retallar diferències, a manca de 4 minuts el marcador es reduïa (31- 26). Berni Álvarez demanava temps mort després d’un parcial de 0-6 per part dels visitants. El parcial seguia obert i els barcelonins amb un triple capgiraven el marcador, els locals molt nerviosos i amb molt poc encert no trobaven la manera. Parcial de 0-11 que Berni tornava a intentar frenar demanant temps mort (31- 37). Tugores trencava el parcial en contra amb una penetració i seguia coallant un bon partit. El descans arribava amb un 35- 38 en el marcador.

A la represa arribava el primer triple d’ Orion, dos grans defenses dels locals feien preveure un canvi de xip en el tercer quart. Orion aconseguia un altre triple i el partit s’igualava en el marcador. Tercer triple consecutiu d’ Orion que arribava al partit i obligava a demanar temps mort als visitants. Els ritme augmentava i Sherif aconseguia una cistella de mèrit que seguia donant un cert avantatge als del Serrallo. Dani Tugores seguia coallant un gran partit i amb un triple posava més distància en el marcador. El ritme era local i Güixens aconseguia una altra cistella, temps mort de Norberto Guerra. Triple de Yoeri Hoexum i semblava que es podia trencar el partit, la defensa posterior era bona i les bones sensacions locals creixien. Els visitants no trobaven la manera d’anotar i els locals es sentien molt còmodes, Ousmane aconseguia una altra esmaixada i el marcador reflectia un 60- 49 favorable pels tarragonins. Grans minuts dels locals que seguien jugant a plaer gràcies a un gran JJ Miguel. Al final del tercer quart el marcador reflectia un 64- 50.

Últim quart on els visitants ràpidament aconseguien un parcial de 0-4 que obligava a Berni a demanar temps mort per reorganitzar l’equip, l’avantatge era de 10 punts a manca de 8 minuts pel final del partit. En la tornada Yoeri aconseguia un altre triple i JJ tancava el rebot i permetia sortir ràpidament al contraatac. El partit ja havia canviat i tot i les alternatives en defensa plantejades pels visitants, els jugadors tarragonins jugaven a plaer. JJ seguia oferint un recital al rebot i palmejant en un rebot ofensiu posava el + 13 en el marcador, l’entrenador visitant demanava temps mort a falta de 6 minuts per finalitzar el partit. Els minuts seguien transcorrint i també l’avantatge blau es feia més gran. Tugores dirigia l’equip a plaer i també anotava a plaer, a manca de 3 minuts el marcador era de 74- 58. El partit arribava al seu final amb un marcador de 78- 65. El CBT aconseguia començar l’any amb victòria.

Després d'aquesta joranda, el CBT lidera la classificació del grup C1 de la Lliga EBA, juntament amb Baloncesto Olivar, amb un balanç de 9 victòries i 3 derrotes.