Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CP Calafell estrena el 2022 amb una victòria contudent a Alcoi (1-4)

Després d'una primera part sense gols, els verds han remuntat un gol en contra i han acabat golejant

Una representació de la Penya Estrellats, que ha viatjat fins a Alcoi per donar suport al CP Calafell Una representació de la Penya Estrellats, que ha viatjat fins a Alcoi per donar suport al CP Calafell ELS ESTRELLATS
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Gener 2022 22:21

Victòria de mèrit la que ha aconseguit aquest vespre el CP Calafell al Francisco Laporta davant del Pas Alcoi (1-4). 

La primera part ha estat molt igualada, però ha acabat sense gols, després que  cap dels dos equips hagi estat capaç d'aprofitar les seves ocasions (0-0).

Ja a la represa, l'Alcoi s'ha avançat només començar la segona meitat gràcies a un gol de Gonzalo Pérez (1-0). El CP Calafell, però, ha seguit posat en el partit, fins que, al minut 37, Arnau Xaus igualava el marcador (1-1).

Després que l'Alcoi errés una falta directa, els del Baix Penedès augmentaven el seu avantatge amb una diana, al 40', de Martí Gabarró (1-2). Als darrers minuts, una falta directa transformada per Xaus, al 47', (1-3) i un gol a l'últim minut de Sergi Miras (1-4), donaven al Calafell una victòria de mèrit a la pista d'un rival que tancarà el grup d'equips classificats per jugar la Copa del Rei.

Després d'aquesta victòria, el CP Calafell se situa provisionalment en la privilegiada cinquena posició de l'OK Lliga, amb 23 punts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: