Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic comença el 2022 sumant a casa davant el líder (0-0)

L'equip grana empata al Nou Estadi davant l'Albacete Balompié en un partit sense gols

Imatge del partit disputat aquest diumenge al Nou Estadi entre el Gimnàstic de Tarragona i l'Albacete Balompié Imatge del partit disputat aquest diumenge al Nou Estadi entre el Gimnàstic de Tarragona i l'Albacete Balompié CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 09 Gener 2022 22:07

El Nou Estadi acollia el primer partit de l’any nou i alhora el darrer de la primera volta de Primera RFEF com a locals. L’equip d’Agné, que avui alineava d’inici als dos fitxatges del present mercat d’hivern, volia començar l’any brindant la primera victòria a l’afició. L’Albacete Balompié, líder del grup II, visitava Tarragona amb l’objectiu de continuar al capdavant de la taula classificatòria.

Els minuts inicials els han disputat de tu a tu tots dos conjunts. El Nàstic ha estat el primer en tenir el gol. Al minut 6, el debutant Dani Romera ha rematat de primeres la centrada de Joan Oriol i l’exgrana Bernabé Barragán ha pogut refusar. Els manxecs ho han intentat en centrades laterals o pilotes aturades. El també exgrana Djetei ha buscat porteria en remat de cap un córner. Superats els 20 minuts inicials, els d’Agné s’han fet els dominadors de la possessió i del joc; tant en associacions com en pilotes a l’espai que haurien pogut inaugurar el marcador Dani Romera i Pablo Fernández. La defensa i el meta visitant han impedit que els xuts arribessin a bon port. Abans del descans, Elías Pérez ho ha provat des de fora l’àrea, sense sort, i Pablo Fernández ha rematat d’esperó la centrada de Robert Simón que ha sortit per línia de fons.

Amb les taules ha arrencat el segon temps i ràpidament ha arribat una nova oportunitat de gol pel Nàstic. Dani Romera ha buscat el segon pal i el porter visitant, amb dubtes, ha pogut enviar a córner. Una de les millors accions ha arribat per banda dreta. Ha estat la centrada d’Albrrán en el minut 49 i el remat de Robert Simón de primeres, que ha impactat a l’exterior de la xarxa. Manu García també ha aturat bé l’ocasió visitant de Jordi Sánchez en una pilota a l’espai. Acció gairebé semblant a la que ha protagonitzat Dani Romera en una conducció aturada per Bernabé. A l’equador del segon temps les forces s’han igualat i la única ocasió de perill ha estat novament pel Nàstic. Fran Carbia, en el minut 67 s’ha trobat amb el peu del meta visitant per evitar el gol del tarragoní. Al refús, Dani Romera ho ha intentat de primeres amb desencert. A la conclusió, empat sense gols tot i les bones oportunitats grana que només permeten sumar un punt.

Després d'aquesta jornada, el Nàstic se situa en la dotzena posició del Grup II de Primera RFEF, amb 24 punts.

El proper enfrontament del Nàstic serà dintre de dues setmanes. Els tarragonins es desplaçaran fins al sud de la península per enfrontar-se a la RB Linense. El duel es disputarà el diumenge 23 de desembre, a les 17 h, i serà transmès en directe per Footters.

Fitxa tècnica

Club Gimnàstic de Tarragona (0): Manu García, Albarrán, Ribelles (Nil, 80’), Del Campo, Elías (Bonilla, 62’), D. Romera, Quintanilla, Aythami CL, Pablo Fdez (F. Carbia, 62’), Robert S, Joan Oriol.

Albacete Balompié (0): Barragán, Djetei, Eric Montes, Enzo, Francisco Álvarez, Manu Fuster, Jordi Sánchez (Daniel González, 70’; David del Pozo, 89’), Julio Alonso, Diegui, Sergi García, Rubén Martínez (Marc Linares, 86’).

Targetes
Eric Montes (80’) per part del conjunt manxec. Dani Romera (29’), Ribelles (80’), Aythami CL (82’) i Del Campo (90+1’) pel Nàstic.

Àrbitre
Alonso de Ena Wolf (Col·legi aragonès).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 18 de Primera RFEF Footters disputat al Nou Estadi. 3.461 espectadors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: