El CF Pobla de Mafumet salva un punt davant del Peralada (1-1)

El conjunt pobletà ha fet un bon partit al Municipal contra un dels equips forts de Tercera RFEF

Imatge d'arxiu d'un partit entre CF Pobla de Mafumet i CF Peralada Imatge d'arxiu d'un partit entre CF Pobla de Mafumet i CF Peralada ARXIU / CF PERALADA
Diumenge, 09 Gener 2022 21:35

Repartiment de punts al Municipal de la Pobla de Mafumet en un bon partit del conjunt pobletà contra el Peralada, un dels equips que es troba a la part alta de la Tercera RFEF.

Al primer quart d'hora, ambdós equips han gaudit d'ocasions per marcar. Però el CF Pobla de Mafumet s'apropava cada vegada amb més perill davant la porteria visitant. Després d'una bona oportunitat de Valverde, ha estat Óscar Gómez qui, al minut 29, ha rematat una centrada per baix de Fidel al fons de la xarxa (1-0). Amb aquest marcardor s'arribava a la mitja part.

Al segon temps, el partit ha estat més trabat. Però, al minut 65, CF Peralada ha igualat el partit gràcies a un gol de Pol Gómez (1-1). Posteriorment, cap dels dos equips ha estat capaç de desequilibrar el partit.

Després d'aquesta jornada, el CF Pobla de Mafumet es manté en la dotzena posició del Grup V de la Tercera RFEF, amb 19 punts, tres punts per sobre de les places de descens.