Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria treballada del Reus Deportiu davant el Voltregà

Els roig-i-negres obtenen un triomf molt important al Palau d’Esports (5-4)

Jugada de Raül Marín en el partit d'aquest dissabte al Palau d'Esports Jugada de Raül Marín en el partit d'aquest dissabte al Palau d'Esports REUS DEPORTIU
Esports Xavi Turu - Reus Digital / GDDCT
Diumenge, 09 Gener 2022 21:20

Partit trepidant el que van disputar aquest dissabte al vespre, al Palau d’Esports, el Reus Deportiu Virginias i el Voltregà Stern Motor. Els de Jordi Garcia van sortir disposats a tenir el control i el ritme de partit sobre la pista. En aquesta jornada els roig-i-negres jugaven a casa, davant de la seva afició i era un encontre per dipositar bones sensacions i bon joc. Els de la capital del Baix Camp, tot i el bon inici de l’encontre, van veure com el Voltregà era l'encarregat d'obrir la llauna i posar-se per davant. Les coses de l'hoquei, domini d'uns i efectivitat d'altres. Al minut 2, Arnau Canal va concloure una bona jugada col·lectiva i va avançar al conjunt osonenc. Els reusencs no van abaixar els braços i van continuar amb el bon ritme amb què es va iniciar el partit. La persistència i la lluita del Reus Deportiu va tenir premi, amb la primera falta directa. Raül Marín va ser l'encarregat d'executar el llançament, però el porter del Voltregà va estar encertat i va poder rebutjar la pilota. Els de Jordi Garcia no els hi tocava altra que picar pedra i remar a contracorrent. Quedava temps i molt partit per poder capgirar la situació a la pista reusenca.

Persistència i orgull

Els roig-i-negres van buscar la porteria rival amb auto obligació, amb l'encontre que estaven disputant mereixien més. El ritme del partit va ser constant i àgil, però el desencert de cara a porteria era evident. Faltava la punta de l'iceberg per acabar de posar-se dins de la pista amb les plenes condicions. Tot i això, el conjunt rival va tornar a avançar-se a l'electrònic i, arribats al minut 15, l'encontre es posava costa amunt pels reusencs. Paciència i tranquil·litat era el compàs amb què els ganxets havien de refer-se de la segona gerra d'aigua freda de la nit. La retribució en forma de gols va arribar ràpidament. Poc després del segon gol del Voltregà, els roig-i-negres reduïen distàncies amb l'1 a 2, obra de Ferran Giménez.

Aquesta diana va servir perquè els de la capital del Baix Camp entressin d'una vegada per totes en el matx i Raül MarÍn, de nou, va tornar a tenir a les seves mans el gol amb una falta directa, que com en l'anterior pena màxima no va poder estar del tot encertat. Aquest era el camí, vitalitat sobre la pista i pressió asfixiant sobre el rival. Quan tot semblava sentenciat per arribar al descans amb inferioritat al marcador, els roig-i-negres van executar la seva perseverança, persistència i orgull, i abans del descans, Marc Julià empatava a dos.

A la represa, amb tot obert per veure qui dels dos equips s'emportava tres punts molt valuosos, els de la capital del Baix Camp van sortir disposats a treure un bon resultat i a posar-se per davant en el marcador per primera vegada en el partit. Dit i fet. Amb poc temps disputat del segon temps, Julià era l'encarregat de llançar una falta directa i posar el 3 a 2. Aquesta vegada sí, la pilota aturada va servir perquè el resultat fes justícia i el bon treball dels de Garcia es pogués veure recompensat a l'electrònic. El Palau d'Esports de Reus va ser una festa i l'afició reusenca va estar en tot moment al costat de l'equip. Amb la bona dinàmica, el Reus Deportiu tenia la necessitat de tancar quan abans el resultat per no topar-se amb alguna reacció per part del conjunt visitant. La concentració va fer que els reusencs no deixessin el petit marge de reacció al Voltregà. Els de Garcia volien els tres punts i van estar decidits a signar la sentència com més aviat millor. Joan Salvat va voler unir-se a la festa i va posar el seu granet de sorra amb forma de gol. El matx es va posar de cara per als roig-i-negres amb el 4 a 2 de Salvat. Els de Manuel Barceló, tot i que els roig-i-negres van impedir una mínima reacció, no van voler apartar-se de l'encontre tan ràpidament i poc després posaven el 4 a 3, amb una diana d'Aleix Molas. Tornava el descontrol i el ritme frenètic a la pista reusenca. Els de Garcia necessitaven agafar aire per poder gestionar els trams finals del matx amb intel·ligència i, sobretot, serenitat.

Concentració i intensitat i victòria

Els roig-i-negres van veure com de nou el Voltregà empatava el partit. S'havia de tornar als orígens, rebobinar i tornar a agafar la bona dinàmica per poder gestionar els temps del partit amb el màxim encert possible. Humbert Serra tornava a posar la igualada en un partit d'hoquei trepidant. A falta de menys de deu minuts per acabar el partit, el resultat era de 4 a 4. Igualtat màxima per un desenllaç final sobre la pista del pavelló reusenc frenètic. Factors com la concentració i la intensitat van ser claus perquè els reusencs tanquessin una nit rodona d'hoquei a casa amb un triomf molt treballat davant de la seva gent. David Gelmà també va voler ser partícip de la golejada davant del Voltregà, i va tancar el marcador final amb el 5 a 4 definitiu, que serveix al Reus Deportiu Virginas per segellar una victòria molt cultivada i sumar tres punts davant d'un rival molt competitiu.

Fitxa tècnica

Reus Deportiu Virginias (5): Martí Zapater, Raül Marín, Marc Julià, Francesco Compagno i David Gelmà. També han jugat: Ferran Giménez i Joan Salvat.

Voltregà Stern Motor (4): Miquel Estrada, Eric Vargas, Marc Palazón, Gerard Teixidó i Arnau Canal. També han jugat: Aleix Molas i Humbert Serra.

Gols: 0-1 (2’) Arnau Canal. 0-2 (15’) Eric Vargas. 1-2 (22’) Ferran Giménez. 2-2 (25’) Marc Julià. 3-2 (30’) Marc Julià. 4-2 (34’) Joan Salvat. 4-3 (35’) Aleix Molas. 4-4 (44’) Humbert Serra. 5-4 (45’) David Gelmà.

Targetes blaves: Arnau Canal, Francesco Compagno, Gerard Teixió i Ferran Giménez.

Àrbitres: Iván González González i David Pedrola Valls.

Incidències: Partit corresponent a la tretzena jornada de la Parlem Ok Liga, disputat al Palau d’Esports de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: