Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona acull aquest divendres la tradicional Cursa de Sant Silvestre

S’ajornen la major de les activitats incloses en el programa 'Un Nadal de Somni', que es reprogramaran durant l’any 2022

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Cursa de Sant Silvestre de Tarragona Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Cursa de Sant Silvestre de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 30 Desembre 2021 18:15

Aquest divendres 31 de desembre, a les 17.15 h, es farà la 17a edició de la Cursa de Sant Silvestre de Tarragona, que enguany també passarà per les instal·lacions portuàries.

La cursa, però, tindrà un format diferent per adaptar-se a les mesures covid-19, que ha fet introduir alguns canvis: el recorregut passa a ser de 5 km per afavorir la sortida esglaonada, cal dur mascareta fina a 100 metres un cop passat l’arc de sortida i tornar-se-la a posar un cop arribat a la meta i es cancel·len els lliuraments de premis, entre altres mesures, segons ha informat l’organització Club Esportiu Tarragona Fondistes.

Per a més informació cal consultar aquest enllaç.

S'ajornen la majria d'activitats del programa 'Un Nadal de Somni'

Tot i que el Port de Tarragona ha considerat oportú ajornar la majoria de les activitats incloses dins del programa ‘Un Nadal de Somni’,  atesa la situació actual de la pandèmia, es mantenen algunes activitats amb aforament limitat i seguint les pautes recomanades per la Generalitat de Catalunya per garantir la seguretat del públic que hi assisteixi, com ara els passejos màgics en golondrina, les visites guiades al nou Museu del Port, o l’exposició al Tinglado 2 de Gervasio Sánchez.

Enguany el Moll de Costa estrena una singular il·luminació nadalenca que convida a passejar. El nou enllumenat simula uns estels i ofereix un marc idoni, amenitzat per una música d’ambient nadalenc, per animar a caminar sota els estels.

Passejos màgics a la golondrina

El Port de Tarragona, des de la setmana passada, va iniciar a l’Escala Reial, els passejos màgics a la golondrina, una activitat gratuïta per a tot públic i que cal reservar des del web Entradium. Les sortides seran, a les 11.30 hores i a les 12.30 hores, els dies 31 de desembre de 2021 i el 2, 3 i 4 gener de 2022.

Amb un recorregut circular, els passejos en golondrina són una gran experiència per aquelles persones que vulguin redescobrir el Port de Tarragona des del mar. Des de l’embarcació es podrà gaudir de la façana de la vila marinera del Serrallo i endinsar-se a la mar per veure els molls, les instal·lacions portuàries i el nou moll de Balears. El recorregut, acompanyat amb una veu en off, va explicant, pas per pas amb descripcions, comentaris, anècdotes i història dels emplaçaments que es van visualitzant.

Des de les grans esplanades de vehicles als molls d’Andalusia, Cantàbria i Galícia, fins a les sitges del moll d’Aragó i de Reus, passant al costat d’un altre símbol tarragoní, el far de la Banya, és tota una experiència per compartir amb la família.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: