Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vallmoll inaugura les noves instal·lacions del camp de futbol municipal amb més de 300 assistents

L'actuació ha permès l'ampliació del terreny de joc, l'aplicació de gespa artificial, una nova il·luminació i la construcció de noves grades

Inauguració de les noves instal·lacions del Camp de Futbol Municipal de Vallmoll Inauguració de les noves instal·lacions del Camp de Futbol Municipal de Vallmoll AJUNTAMENT DE VALLMOLL
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Desembre 2021 00:21

Aquest dissabte 18 de desembre es van inaugurar les noves instal·lacions del Camp de Futbol Municipal de Vallmoll. La jornada va comptar amb parlaments, focs artificials, entrega de plaques commemoratives i un berenar de germanor.

L'alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó va començar l'acte agraint la presència i presentant les personalitats que van formar part de la inauguració: el Club Esportiu Vallmoll, Enric Garcia i Carmona, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Valls; Diego Ávila, delegat comarcal de la Federació Catalana de Futbol; Rafa Pinedo, exdirectiu de l'esmentada federació; Josep Vives, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, els regidors de l'Ajuntament de Vallmoll, el representant de l'equip d'enginyeria que ha dissenyat les noves grades del camp, Josep Maria Sardà, alcalde de la Pobla de Mafumet; Joan Maria Tomàs arquitecte del projecte de remodelació del camp; Juan Vizcaíno, exfutbolista de l'Atlético de Madrid i el mossèn Joan Àguila.

En primer lloc, el mossèn Joan Àguila va realitzar la benedicció del nou camp de futbol, davant de les més de 300 persones assistents a la festa inaugural. Durant l’acte, Josep Vives, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol va fer entrega d'una placa commemorativa al Club Esportiu de Vallmoll i una samarreta de la federació a l'Ajuntament de Vallmoll. A més a més, es va obsequiar amb un imant commemoratiu de la inauguració, a totes les persones assistents a l'acte.

També es va voler fer un esment especial a dues famílies que, des de sempre, han estat relacionades amb el Club Vallmoll, Lara i de la Torre, i per retre-hi homenatge s'han afegit els respectius noms a les noves grades municipals.

En acabar, es va fer un berenar de germanor entre tots els assistents i es va cloure l'acte amb focs artificials.

Noves instal·lacions del camp de futbol municipal

Les obres de millora del nou camp municipal es van realitzar en dues fases diferenciades. En la primera fase d'actuació, es va dur a terme una ampliació del terreny de joc, així com l'aplicació de gespa artificial i una nova il·luminació, que consisteix en la col·locació de quatre torres de 20.000 watts cadascuna. Durant la segona fase, es van construir les noves grades amb una capacitat per a 140 persones. El cost total del camp de futbol és d'1.040.000 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: