Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cabra del Camp pedala aquest diumenge per La Marató de TV3

La setzena edició de la cursa 'Pedala per la Marató de TV3 - Memorial Xavi Tondo i Volpini' és una prova ciclista de caràcter no competitiu

Imatge d'arxiu de la prova de BTT 'Pedala per la Marató de TV3' Imatge d'arxiu de la prova de BTT 'Pedala per la Marató de TV3' ARXIU / BTT MORELL
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Desembre 2021 00:07

Tot és a punt per la 16a edició de la cursa 'Cabra pedala per la Marató de TV3', que es durà a terme el dia de La Marató de TV3, aquest diumenge 19 de desembre.

La 16a edició de la cursa popular en BTT, 'Cabra pedala per la Marató de TV3', Memorial Xavi Tondo i Volpini' és una prova ciclista de caràcter no competitiu, l’objectiu de la qual és passar-s’ho bé anant en bicicleta i recaptar fons per la Marató.

En aquesta cursa hi podrà participar tothom. Tot i que tindrà unes categories establertes, també t’hi podràs inscriure sense pedalar per col·laborar amb la Marató de TV3.

Dos recorreguts

Per a la 16a edició, l'organització ha preparat dos recorreguts per als diferents nivells. Tots dos discorren pels termes de Cabra del Camp, Barberà de la Conca i Figuerola del Camp. El recorregut llarg té una distància total de 35 km amb un desnivell positiu acumulat de 1.000 metres, i requereix d’un nivell físic i tècnic mitjà-alt, ja que aquest passa per diferents senders que necessiten un mínim de tècnica per afrontar-los.

El recorregut curt té una distància de 24 km amb un desnivell positiu acumulat de 500 metres, la dificultat del circuit és mitjana-baixa. Aquest circuit està dissenyat per a tots els públics, tot i que té algun petit tram tècnic.

Horaris

El lliurament de dorsals es farà a partir de les 8.00 hores i la sortida de la cursa serà a les 10.00 hores, recorregut llarg, i a les 10.15 hores, recorregut curt.

Es sortirà i s'arribarà del Poliesportiu de Cabra del Camp, situat a la part alta del poble, al costat de la carretera TP-231 1. Estarà degudament indicat.

En acabar la cursa, hi haurà un esmorzar per a tots els participants, i seguidament es farà el lliurament dels trofeigs als tres primers de cada categoria i sortegis dels col·laboradors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: