Un CB Salou superior s'emporta el derbi contra el CB Valls (66-79)

Els vallencs perden el lideratge, que ha passat en mans de l'Olivar

Imatge d'arxiu d'un derbi entre CB Valls i CB Salou Imatge d'arxiu d'un derbi entre CB Valls i CB Salou ARXIU / INFOCAMP
Dissabte, 18 Desembre 2021 21:40

El CB Valls ha perdut el lideratge del grup C1 de la Lliga EBA, després de veure's superat pel CB Salou en el derbi disputat aquesta tarda al Joana Ballart (66-79).

Els de Jesús Muñiz s'han mostrat superiors en totes les fases de l'últim partit de l'any. El CB Salou ha agafat avantatge des del primer quart (17-22), que ha conservat durant la resta del partit. La diferència s'ha mantingut fins arribar al descans (34-38). Al tercer quart, el CB Salou ha sapigut gestionar bé l'avantatge davant d'un Valls que, malgrat anar pel darrera en el marcador, encara es trobava dins del partit (49-55). Però, al darrer tram de partit, els salouencs han fet un últim quart espectacular, que ha servit per consolidar la seva primera victòria de la història al Joana Ballart (66-79).

Després d'aquesta jornada, el CB Valls queda en segona posició a la classificació, amb 8 victòries i 3 derrotes, mentre que el CB Salou puja fins a la quarta, amb un balanç de 7 victòries i 4 derrotes.