El CF Pobla de Mafumet perd el derbi davant l'Ascó (0-1)

El filial grana encadena la vuitena jornada consecutiva sense conèixer la victòria

Imatge del partit CF Pobla de Mafumet - FC Ascó, avui al Municipal de la Pobla Imatge del partit CF Pobla de Mafumet - FC Ascó, avui al Municipal de la Pobla FC ASCÓ
Diumenge, 12 Desembre 2021 21:10

El FC Ascó s'ha emportat avui el derbi provincial per la mínima del Municipal de la Pobla de Mafumet (0-1). Amb aquesta derrota, el CF Pobla de Mafumet suma la vuitena jornada consecutiva sense guanyar i es complica la situació a la classificació de Tercera RFEF.

L'Ascó s'ha avançat, al minut 19, amb un gol de Roda, després de rematar una pilota a la sortida d'un còrner (0-1). La Pobla ho ha intentat, però no ha pogut materialitzar cap ocasió ni a la primera ni a la segona part.

El CF Pobla de Mafumet se situa tretzè classificat del grup II de Tercera RFEF, amb 12 punts, els mateixos que la UE Sants, que marca la zona de descens.