Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una victòria que dona aire al Reus Deportiu Virginias

L’equip roig-i-negre venç el Garatge Plana Girona per 6 gols a 2

L’equip roig-i-negre venç el Garatge Plana Girona per 6 gols a 2 L’equip roig-i-negre venç el Garatge Plana Girona per 6 gols a 2 REUS DEPORTIU
Esports Reus Digital
Diumenge, 12 Desembre 2021 20:08

Victòria important del Reus Deportiu Virginias davant el Garatge Plana Girona per 6 gols a 2, un resultat que dona aire als roig-i-negres i els afavoreix per poder jugar la Copa del Rei. Després del primer gol visitant, els reusencs han capgirat el marcador i han imposat el seu domini sobre la pista.

Ha començat dominant el Girona, que ha tingut les primeres ocasions de gol amb constants aproximacions a la porteria de Zapater. En una d'aquestes aproximacions, Marc Vázquez ha fet el primer gol, al minut 3 de partit.

El Reus Deportiu ha respost amb pressió sobre la porteria de Llaverola, però s'ha trobat amb un Girona molt bé en defensa. L'entrenador Jordi Garcia ha donat entrada a Salvat, Jiménez i Rojas per poder obtenir l'empat. Finalment, aquest ha arribat, al minut 17, mitjançant el gol de Compagno, quan ha recuperat una bola dins l'àrea. El mateix jugador, en una excel·lent jugada, ha fet el segon, dos minuts després. El tercer gol reusenc ha estat a conseqüència d'un servei de falta transformat magistralment per Raül Marín, després que Aguirre veiés la targeta blava.

L'avantatge ha situat més còmode el Reus sobre la pista, que en el tram final de la primera part ha aconseguit el control del joc. Al descans, el resultat era de 3 gols a 1.

La segona part ha començat bé per al Reus Deportiu Virginias. Al minut 28, ha ampliat distàncies mitjançant el gol de Diego Rojas, en una rematada del xilè d'una bola prèviament servida per Gelmà. Tot i l'avantatge, el Girona no s'ha rendit, però a la pista el màxim perill era reusenc amb atacs ben treballats. No obstant això, Zapater ha desbaratat bones oportunitats per fer el segon gol gironí. El cinquè gol del Reus l'ha fet Raül Marín, al minut 36, en transformar un servei per la desena falta dels gironins.

Amb tanta diferència en el marcador, el Girona s'ha desinflat una mica, cosa que ha permès al Reus tenir major possessió i més ocasions per marcar. En canvi, ha arribat el segon gol dels gironins, a càrrec de Pelicano, que ha motivat que despertés de nou el joc del seu equip.

Quedaven sis minuts per al final i en una de les constants aproximacions a porteria dels dos equips, David Gelmà ha fet el sisè gol. Una de les esperances del Girona per escurçar distàncies era aprofitar la desena falta del contrari, però el comptador de faltes del Reus s'ha quedat en nou.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: