Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic es retroba amb la victòria davant el Vila-real B (1-0)

El gol de Pablo Fernández dóna els tres punts a l'equip grana

Imatge del partit disputat avui al Nou Estadi entre el Nàstic i el Vila-real "B" Imatge del partit disputat avui al Nou Estadi entre el Nàstic i el Vila-real "B" CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 12 Desembre 2021 18:14

El Gimnàstic de Tarragona tancava l’any 2021 al Nou Estadi rebent la visita del líder del grup II, el Villarreal CF ‘B’. El duel davant el filial groguet, al capdavant de la taula, es preveia complicat pels grana, que buscaven retrobar-se amb els 3 punts davant l’afició.

La qualitat per tenir la possessió del Villarreal B s’ha vist des del xiulet inicial. Els d’Agné han deixat que els visitants portessin la batuta del joc en la majoria del temps, esperant el seu torn per generar ofensivament des de la defensa, buscant la rapidesa de les bandes i Fran Carbia en punta. La primera aproximació ha estat per al conjunt visitant en una centrada lateral refusa per Quintanilla en el minut 12 de joc. Per la seva banda, el Nàstic ha anat creixen amb el pas dels minuts. Al 17’, jugada a pilota aturada que ha finalitzat Albarrán amb cama esquerra i la defensa ha refusat. Cinc minuts després, bona combinació a la frontal de l’àrea entre Jannick i Fran Carbia, que ha quedat invalidada per fora de joc abans del remat final de Robert Simón. L’únic xut a pals del conjunt de Miguel Álvarez ha arribat mitjançant Arana, atrapat per Manu García en dos temps. I la millor jugada grana del primer temps ha arribat en una centrada de Jannick per a Aythami que, des del segon pal, ha assistit amb el cap per a l’arribada de Fran Carbia. La rematada del tarragoní al minut 34 ha marxat desviada. Un minut després, Jannick, lliure de marca a la frontal de l’àrea ha buscat la porteria i Íker ha atrapat. Amb el resultat inicial s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, el Nàstic ha sortit al camp amb major intensitat que el rival i ràpidament s’ha repartit la possessió de l’esfèric. En el 48’, Joan Oriol ha estat el primer en intentar-ho des de la frontal de l’àrea. La pilota ha tocat en un defensor i ha acabat a córner. Al servei de cantonada, Robert Simón ha estat a punt de marcar en aprofitar el refús amb els punys del meta groguet. L’esfèric s’ha perdut llepant el pal. El capità grana, Joan Oriol, ha pujat en diferents ocasions a l’atac i en el minut 57, en jugada d’estratègia des del córner, ha vist com la pilota acabava refusada per la defensa. A la cantonada, Fullana ha executat, Joan Oriol ha buscat l’interior de l’àrea i Pablo Fernández ha estat el més hàbil en imposar-se per alt i acabar enviant la pilota al fons de la xarxa. L’acció més perillosa dels visitants ha arribat minuts després, des de les botes de Jackson. El xut des de la frontal de l’àrea ha acabat impactant al pal i escapant-se a fora de porteria. I a falta d’un quart d’hora de joc pel final, Aythami, molt atent en defensa, s’ha anticipat al remat de l’equip visitant. Els grana han vist com es quedaven amb un efectiu menys per una doble groga a Quintanilla. Agné ha mogut la banqueta per ocupar la posició amb Trilles.

En la recta final, els de la Plana Baixa han buscat l’empat en dues rematades exteriors que ha atrapat Manu García sense complicacions. Tot i la inferioritat numèrica, els tarragonins han continuat insistint en atac. Una pilota llarga de Manu per a Pablo Fernández, s’ha convertit en una assistència per a Robert Simón. El xut escorat del badaloní ha trobat la resposta del meta Íker. Encara en temps reglamentari, Fullana, en una jugada individual de mèrit rematant de punxot, ha vist com la bona mà del meta visitant evitava el segon gol. La solidesa en defensa i efectivitat del Nàstic ha tingut la recompensa de la victòria per als jugadors, socis i aficionats presents al Nou Estadi.

Després d'aquesta victòria, el Nàstic se situa en l'onzena posició, amb 23 punts.

El proper enfrontament del Nàstic serà l’últim de l’any 2021. Els grana es desplaçaran fins a Palamós per enfrontar-se a la UE Costa Brava. El duel es disputarà el dissabte 18 de desembre, a les 16 h, i serà transmès en directe per Footters i Esport3.

Fitxa tècnica

Club Gimnàstic de Tarragona (1): Manu García, Albarrán, Ribelles, F. Carbia (Pablo Fdez, 46’), Del Campo (Bonilla, 90+1’), Fullana, Quintanilla, Aythami CL, Robert S (P. Prats, 88’), Joan Oriol, Jannick (Trilles, 82’).

Villarreal CF ‘B’ (0): Iker, Leal (Forés, 67’), De la Fuente, Del Moral (Collado, 90’), Arana, Carlo Adriano (Jackson, 67’), Ahn (Cabrera, 67’), Pascual (Iosifov, 84’), Tasende, Pablo Íñiguez, Lozano.

Gols
1-0, Pablo Fdez. (59').

Targetes
De la Fuente (38’) i Carlo Adriano (60’) per part del conjunt groguet. Quintanilla (50’, expulsat amb doble groga al 81’), Aythami (55’) i Jannick (81’) pel Nàstic.

Àrbitre
Sergio Pérez Muley (Col·legi madrileny).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 16 de Primera RFEF Footters disputat al Nou Estadi. 3.611 espectadors

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: