Un Reus molt lluitador es queda sense el premi dels tres punts

Els roig-i-negres van competir fins al final, però la petita desconnexió durant el primer temps va marcar el resultat, que va acabar sent favorable al Lleida (6-3)

Raül Marin lluitant una bola amb un jugador del Lleida Raül Marin lluitant una bola amb un jugador del Lleida REUS DEPORTIU
Esports Xavier Turu / Reus Digital-GDDCT
Diumenge, 05 Desembre 2021 15:22

El conjunt de Jordi Garcia no va poder certificar contra el Lleida una victòria lluny de Reus, després de completar un matx que va acabar amb el resultat final de 6 a 3. Els de la capital del Baix Camp van persistir fins al final de l'encontre, però el desencert del primer temps, juntament amb un Martí Serra estel·lar, van fer que la remuntada pels de Jordi Garcia es convertís en una quimera.

Inici gairebé perfecte del Reus Deportiu Virginias davant d'un pavelló que estava de comiat. Els roig-i-negres van saltar a la pista del Bell-lloc d'Urgell amb molt bones sensacions. En el primer minut del matx, els de Jordi Garcia ja havien provocat un penal. Sortida intensa i exigent per part del Reus Deportiu, amb una gran jugada de l'exjugador del Girona, David Gelmà, que va rebre una empenta i va provocar la primera gran ocasió pels de Jordi Garcia. Compagno va ser l'encarregat de llançar el penal, però el porter del Lleida, amb una gran aturada, va poder desviar el llançament. Passaven els minuts i els reusencs es trobaven molt més còmodes sobre la pista, tenint el domini dels temps i de la pilota. Les jugades més perilloses arribaven a càrrec de Gelmà i Compagno.

Un Reus dominador, però desencertat

Amb el pas dels minuts, els de la capital del Baix Camp haurien pogut avançar-se clarament en el marcador. La pressió dels de Garcia era asfixiat i impossibilitava qualsevol intent d'atac del conjunt lleidatà. Un Reus molt seriós, amb el gol com a única assignatura pendent durant els primers compassos del matx. La màgia de l'hoquei va demostrar-se quan, al minut 13, el Lleida va posar-se per davant. Els roig-i-negres eren els que tenien un clar domini del partit, però una jugada aïllada amb un gran llançament de Di Benedetto, avançava els de la Terra Ferma amb el primer gol del matí (1-0). Els de Jordi Garcia continuaven amb la bona circulació de la pilota i fen bascular la defensa rival, però durant el primer temps el desencert del Reus el va castigar d'una manera massa excessiva.

Poc després del primer gol, una bona jugada individual de Jordi Badia, posava el 2 a 0 a l'electrònic de Bell-lloc. Efectivitat del cent per cent del Lleida, amb un estel·lar Martí Serra i desencert d'un Reus Deportiu, que durant el primer temps va merèixer molt més. Amb el resultat desfavorable, al Reus li van entrar les preses i la precipitació. Les dinàmiques van canviar completament. Un Reus desconegut sobre la pista i un Lleida molt efectiu de cara a porteria. Abans d'arribar el descans, els lleidatans van completar el tercer gol, a càrrec de Sergi Folguera.

Reacció amb caràcter dels roig-i-negres

A la represa, amb un Reus Deportiu llançat a l'atac per buscar un gol que els pogués posar dins del partit, ho va aprofitar el Lleida per marcar el quart gol. Al minut 26, Joan Cañellas va aprofitar un contracop i va anotar un gran gol sense gairebé angle pel llançament (4-0). Els roig-i-negres continuaven perdent pilotes a mitja pista i era un tresor molt valuós pels de la Terra Ferma.

Al minut 32, Pablo Del Río va poder reduir distàncies amb el primer gol reusenc (4-1). Els de Jordi Garcia van tornar a despertar i tornaven a gestionar millor el temps de l'encontre i les triangulacions amb l'esfèric. L'encert i el caràcter de Raül Marin, van fer que el jugador del Reus anotés el segon gol dels roig-i-negres i, d'aquesta manera, posar pressió al conjunt rival (4-2).

Tot i que el Reus ho va intentar fins al final, el Lleida va saber gestionar l'últim tram del matx, sentenciant d'aquesta manera l'encontre, amb el cinquè gol a les acaballes, amb un contracop finalitzat per Oriol Vives (5-2). Poc després, la persistència del Reus va fer que Raül Marin marqués un gol per maquillar el resultat, amb la tercera i definitiva diana pels reusencs (5-3).

L'equip local encara va poder ampliar el seu marcador amb el sisè gol de penal que va transformar Andreu Tomàs, al minut 50 (6-3). Els de Garcia es van quedar a les portes de la remuntada, després de completar un partit molt complet i d'alt nivell competitiu.

Després d'aquesta jornada, el Reus Deportiu Virginias es queda en la sisena posició de la Parlem OK Lliga, amb 14 punts.

Fitxa tècnica

Lleida Llista Blava (6): Martí Serra, Di Benedetto, Cañellas, Andreu i Jepi. També han jugat: Jordi Badia, Oriol Vives, Sergi Folguera.

Reus Deportiu Virginias (3): Càndid Ballart, Compagno, Diego Rojas, Marc Julià i David Gelma. També han jugat: Raül Marin, Felipe Castro, Joan Salvat, Pablo Del Río.

Gols: 1-0 (13’) Di Benedetto. 2-0 (16’) Jordi Badia. 3-0 (23’) Sergi Folguera. 4-0 (26’) Cañellas. 4-1 (32’) Pablo Del Río. 4-2 (38’) Raül Marin. 5-2 (48’) Oriol Vives. 5-3 (49’) Raül Marin. 6-3 (50’) Andreu Tomàs.

Targetes blaves: Albert Folguera, Sergi Folguera, Jepi, Di Benedetto, Oriol Vives, Joan Salvat i Joan Cañellas.

Àrbitres: Xavier Buixeda Gallart i Raül Burgos Manotas.

Incidències: Partit corresponent a la desena jornada de la Parlem Ok Liga, disputat al pavelló Bell-lloc d’Urgell.