Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CP Calafell suma contra el Voltregà la cinquena victòria consecutiva (3-1)

La victòria situa als verds provisionalment a la quarta posició de la Parlem OK Lliga

Imatge del partit CP Calafell - CP Voltregà disputat al Pavelló Joan Ortoll Imatge del partit CP Calafell - CP Voltregà disputat al Pavelló Joan Ortoll FRAME OK LIGA TV
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Desembre 2021 00:27

El Club Patí Calafell segueix en ratxa i aquest dissabte s'ha imposat per 3 a 0 al CP Volgregà, en el partit disputat al Pavelló Joan Ortoll. Es tracta de la cinquena victòria consecutiva a la Parlem OK Lliga que situa provisionalment al Calafell en la quartat posició, amb 19 punts.

Humberto Silva ha obert el marcador pel Calafell, amb un gol al minut 6 (1-0). Tan sols un minut després, Arnau Xaus ha ampliat l'avantatge (2-0) per a l'equip local. El mateix Xaus arrodonia el resultat, al minut 13, (3-0) i encarrilava el camí cap a la victòria.

Al segon temps, el CP Voltregà ha intentat reduir distàncies, però el Calafell ha gestionat bé l'avantatge fins al final. Quan tan sols faltaven tres segons per acabar el partit, els visitants han transformat un penal que ha suposat el definitiu (3-1).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: