El Reus Deportiu remunta i guanya el Manlleu en el retorn a la Parlem OK Lliga

L'equip roig-i-negre s'ha sobreposat davant l'1-3 en contra i ha aconseguit la victòria (4-3)

Imatge del partit disputat entre el Reus Deportiu i el CP Manlleu Imatge del partit disputat entre el Reus Deportiu i el CP Manlleu REUS DEPORTIU
Dilluns, 29 Novembre 2021 00:04

Victòria ajustada del Reus Deportiu Virginias per 4-3 davant el CP Manlleu en la represa de la Parlem OK Liga un mes després. L’equip, per darrere en el marcador en gairebé tot el partit, ha estat capaç de remuntar i endur-se tres punts d’or. Els de Jordi Garcia no han tirat la tovallola amb el marcador advers amb un 0-2 i amb un 1-3 com a màxim avantatge visitant.

El Manlleu ha esgarrapat primer gràcies a una pressió alta i dues pèrdues de pilota en la zona de construcció dels nostres jugadors. Biel Pujadas ha fet el primer gol del migdia després de prendre la bola a Compagno sent aquest el darrer jugador. El manlleuenc ha arrossegat per batre Ballart en l’u contra u al minut 12 (0-1). Quan mancaven escassos segons pel final de la primera, David Gelmà ha perdut la bola davant Pol Franci en el cercle central, que ha propiciat l’equivocada sortida de Ballart. Franci ha assistit al segon pal al Pujades per fer pujar el 0-2 a l’electrònic. Gerro freda abans del descans.

L’equip, s’ha esmenat dels errors en el segon temps. Checco Compagno ha situat l’1-2 al minut 6 amb una rematada des del cor de l’àrea. Monopolitzàvem la possessió, en canvi, el Manlleu, intentava sortir al contraatac amb velocitat. Així és com el conjunt osonenc ha aconseguit l’1-3, un gol obra de Pol Franci quan faltaven poc menys de 10 minuts pel final.

Però el Reus no s’ha rendit. Marc Julià, pràcticament en la següent jugada, ha perforat la xarxa amb un tir exterior per entrar de ple en la lluita (2-3). Compagno, a través de la falta directa i amb un doble ganxo, ha superat Arcas per empatar en la recta final (3-3) tot fent el seu doblet particular. Restaven dos minuts pel xiulet final quan David Gelmà, des de més enllà del cercle central ha sorprès amb una canonada tot fent el 4-3 definitiu.

Victòria de fe davant un rival directe. Abans de començar la jornada, els osonencs ocupaven la sisena plaça amb deu punts, un menys que els reusencs. Amb aquest triomf, el Reus Deportiu manté la cinquena posició amb 14 punts, un pas més que l'apropa a la classificació per a la Copa del Rei.

Diumenge vinent,  5 de desembre, el Reus visitarà la sempre complicada pista del Lleida Llista Blava (12:15). Els de la Terra Ferma han arrencat amb bon peu la competició. Són tercers amb 18 punts.