Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CB Salou aconsegueix una victòria àmplia sobre l'Horta (78-50)

Els d'Oriol Pozo encadenen dues victòries consecutives, abans del derbi contra el CBT

Imatge del partit CB Salou - UE Horta disputat aquest diumenge al Pavelló Municipal Imatge del partit CB Salou - UE Horta disputat aquest diumenge al Pavelló Municipal FRAME TAC12
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 28 Novembre 2021 21:46

El CB Salou s'ha imposat avui a la UE Horta en el partit disputat aquesta tarda al Pavelló Municipal (78-50). Es tracta de la segona victòria consecutiva dels d'Oriol Pozo a la Lliga EBA, a les portes del derbi contra el CBT.

Els salouencs han agafat les regnes del partit des de bon inici. El primer quart s'ha completat amb avantatge local (25-13). Els visitants han evitat que el Salou augmentés la diferència, que al descans era de (36-22). A la segona meitat, el CB Salou ha apretat i ha estat molt encertat. El seu avantatge al final del tercer quart era de 58-34 i al final del partit, 78-50.

Després d'aquesta jornada, el CB Salou se situa sisè al grup C-1 de la Lliga EBA, amb un balanç de 5 victòries i 4 derrotes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: