Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CF Pobla de Mafumet es complica la vida

El filial grana ensopega al Municipal davant el San Cristóbal (1-2) i ja suma sis jornades consecutives sense conèixer la victòria

Imatge d'arxiu d'un partit d'una temporada anterior entre el CF Pobla de Mafumet i el San Cristóbal Imatge d'arxiu d'un partit d'una temporada anterior entre el CF Pobla de Mafumet i el San Cristóbal ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 28 Novembre 2021 17:33

El CF Pobla de Mafumet ha perdut el partit disputat aquest migdia al Municipal davant del San Cristóbal i ja acumula sis jornades consecutives sense guanyar.

Després d'una primera mitja hora de joc igualada, els pobletans s'han vist sorpresos amb un gol del San Cristóbal, al minut 35, (0-1). Amb l'avantatge visitant s'ha arribat al descans. 

Al minut 75, Mario Domingo ha ampliat la diferència, després de transformar una falta directa (0-2). El CF Pobla de Mafumet ha reaccionat i, al minut 81, ha retallat distàncies gràcies a un gol de Grifi, a la sortida d'un córner (1-2). 

Però, finalment, el conjunt pobletà no ha pogut remuntar i ha sumat una nova derrota que el deixa en la tretzena posició de la Tercera RFEF, amb 12 punts, i a només un punt de la zona de descens.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: