El CP Calafell segueix intractable

Els verds aconsegueixen una nova victòria a la pista del Palafrugell (1-2) i es planten en la cinquena posició de la Parlem OK Lliga

Imatge de l'inici de la segona part del partit CH Palafrugell - CP Calafell Imatge de l'inici de la segona part del partit CH Palafrugell - CP Calafell CH PALAFRUGELL
Diumenge, 28 Novembre 2021 11:18

Deprés de l'aturada de la Parlem OK Lliga a causa del campionat europeu, el CP Calafell ha reprès la competició regular amb una nova victòria, aquest cop, a la pista del CH Palafrufell (1-2).

Els del Baix Penedès van començar forts i, al minut 5 de partit, s'avançaven en el marcador gràcies a un gol de Sergi Miras (0-1). El bon ritme de joc mostrat pels jugadors de Pere Varias va donar els seus fruits i, al minut 15, Martí Gabarró ampliava l'avantatge pels veds (0-2), resultat amb el qual s'arribaria al descans.

El Palafrugell va reaccionar a la segona meitat, però el bon treball de la porteria i la defensa del CP Calafell va mantenir els locals a ratlla. No va ser fins al minut 32, que van retallar distàncies gràcies un gol del seu jugador destacat, Borja Ramon (1-2). Però el Calafell va saber gestionar bé els minuts finals de partit i es va endur la victòria de la pista empordanesa.

Gràcies a aquest nou triomf, el CP Calafell es planta provisionalment en la cinquena posició de la Parlem OK Lliga, amb 16 punts.