Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Cambrils realitza obres de millora al Palau d’Esports i a la Pista d’Atletisme

Les actuacions més destacades són la substitució del paviment del pavelló 1, la renovació de la maquinària del gimnàs i el canvi d’enllumenat

Una de les actuacions és la renovació del paviment sintètic del pavelló 1, que s’havia anat desgastant amb la utilització de la pista Una de les actuacions és la renovació del paviment sintètic del pavelló 1, que s’havia anat desgastant amb la utilització de la pista AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Novembre 2021 07:56

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils està portant a terme diverses obres de millores al Palau Municipal d’Esports i a la Pista d’Atletisme per un import total de 278.295,58€ IVA inclòs.

Les actuacions més destacades són la reposició del paviment del pavelló 1, la impermeabilització de la coberta, el canvi d’enllumenat dels dos pavellons, la renovació del parc de màquines isotòniques i de pes lliure del gimnàs del Palau d’Esports i la construcció d’un porxo al gimnàs de la Pista d’Atletisme. Per altra banda, en un segon conjunt de millores, el propi personal de l’àrea està treballant en la substitució de totes les canonades d’aigua calenta sanitària del Palau Municipal d’Esports.

La regidora d’Esports, Natalia Pleguezuelos, ha afirmat que totes aquestes actuacions són necessàries i dirigides a la ciutadania i a les persones usuàries abonades, així com al conjunt d’entitats i clubs esportius que en fan ús. A més, la regidora ha explicat que la millora dels equipaments contribuirà a potenciar el municipi com a destinació de turisme esportiu de referència, acollint i organitzant diferents estatges, tornejos i lloguer d’instal·lacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: