El CB Salou cau a casa davant del Martinenc (75-81)

Després d'anar a remolc dels visitants durant la primera meitat, el Salou s'ha plantat amb un 73-72, a cinc minuts del final, però el Martinenc ha acabat guanyant

Imatge del partit disputat aquesta tarda entre el CB Salou i el Martinenc Imatge del partit disputat aquesta tarda entre el CB Salou i el Martinenc MARTINENC BÀSQUET
Diumenge, 14 Novembre 2021 21:36

El CB Salou ha patit avui la seva quarta derrota de la temporada davant del Martinenc. L'equip visitant ha dominat el partit disputat al Pavelló Municipal, i quan el Salou s'ha posat davant en el marcador, els petits detalls han fet decantar el resultat final a favor del Martinenc.

El Martinenc s'ha posat per davant en el marcador des del primer parcial, que ha finalitzat amb avantatge visitant (15-23). El guió del segon quart ha estat el mateix i s'arribava al descans amb un 37-42. El CB Salou s'ha mostrat més competitiu durant el tercer parcial, en què ha aconseguit capgirar el resultat final (61-57). El darrer quart s'ha decidit pels detalls. Després de diverses alternances en el marcador, el CB Salou s'ha plantat amb un 73-72 favorable, a cinc minuts per al final, però un parcial de 0-8 dels visitants i dues pilotes perdudes pels locals han acabat donant la victòria al Martinenc (75-81).

Després d'aquesta derrota, el CB Salou se situa setè a la classificació del grup C-1 de la Lliga EBA, amb un balanç de 3 victòries i 4 derrotes.